in

Vrouw waarschuwt voor ‘gratis cosmetisch werk’ nadat haar lippen groot werden

lippen

Een 27-jarige influencer uit Los Angeles heeft verteld hoe een tripje om haar lippen te laten opvullen uitliep op een ramp.

Cosmetisch werk op lippen

Jessica Burko, die op sociale media pronkte met haar enorme monsterpout, onthulde dat ze in het verleden minstens zes keer haar lippen heeft laten doen. Maar ze heeft nog nooit zo’n heftige reactie meegemaakt. “Ik ging een week terug mijn lippen doen en er gebeurde iets ergs”, begon ze in een TikTok-clip.

De korte video bevatte ‘before’ clips van haar in de cosmetische injectables kliniek met verdovende crème op voordat ze overging naar een gruwelijke ‘after’ opname. Haar lippen waren opgezwollen tot zo’n astronomische grootte dat ze een plek had kunnen verdienen in de plastic surgery fail tv-show Botched. “Ik weet eerlijk gezegd niet wat er mis is gegaan, ik heb mijn lippen meerdere keren laten doen,” zei ze in de clip. Ze legde verder uit wat er die dag gebeurde. “Deze dokter deed een weggevertje”, zei ze. “Hij deed alles wat hij moest doen. Meteen nadat hij me had ingespoten, keek ik in de spiegel en realiseerde me hoe opgezwollen ik was.” Ze voegde eraan toe: “Ik dacht dat het misschien kwam omdat ik mijn lippen al meer dan een jaar niet had laten doen. Maar toen ik bij mijn auto kwam, besefte ik dat het niet normaal was.”

@pharm_aesthetic #stitch with @Jessica Cailey Burko Jessica thank for sharing this scary time. Sending lots of love. #lipswelling #lipfiller #hyaluronidase #fillersafety #dermalfillersafety #liplumps #russianlips #liptaping #russianlipstechnique ♬ Oh No – Kreepa

Opzwellingen

De zwelling werd echter alleen maar erger, dus keerde ze de volgende dag terug om de filler te laten oplossen. Ze vertelde haar volgers dat ze een nieuwe dokter had bezocht voor de fillers nadat ze een gratis weggevertje voor Halloween had gewonnen. “Hij liet me er zeker heel eng uitzien,” zei ze. “Ik zou nooit meer teruggaan. Doe nooit aan gratis cosmetica,” zei ze. Ondanks haar rampzalige lipexplosie onthulde ze dat ze de hare in de toekomst toch zal laten opvullen. Alleen niet door die vent.

“Maar wees ook niet bang om je lippen te laten doen. Ik vind het heerlijk om ze te laten doen. Burko beweerde dat de dokter haar vertelde dat hij ‘een slagader had geraakt’, waardoor de intense zwelling in haar lippen was ontstaan. “Het product en alles wist niet waar het heen moest, dus dat is wat de zwelling veroorzaakte,” legde ze uit. Velen in het commentaargedeelte van haar video waren het niet eens met haar uitleg. Eén gebruiker zei: “Als de dokter een slagader zou raken, zou je een vasculaire occlusie hebben. Je lippen zouden bleek zijn en je zou hevige pijn hebben.” Een ander voegde eraan toe: “Hij raakte geen slagader, dit was een reactie.”

Bron: Ladbible

woordenwisseling

Situatie loopt uit de hand na verhitte woordenwisseling bij tankstation

Thailand

Vrouw onthult: “Mijn man gaat steeds naar Thailand en stuurt elke maand honderden euro’s daarheen”