in

Vrouw geeft toe dat ze de afgelopen twee jaar haar achterwerk niet heeft afgeveegd

vrouw
Beeld: TikTok

Iedereen heeft verschillende persoonlijke hygiënegewoonten en -rituelen, maar ik weet zeker dat we het er allemaal over eens zijn dat we allemaal ons achterwerk afvegen nadat we naar de wc zijn geweest. Nou, het lijkt erop dat niet iedereen dat doet, nadat een Amerikaanse vrouw toegaf dat ze de afgelopen twee jaar haar achterwerk niet had afgeveegd. Deze vrouw heeft het internet letterlijk in rep en roer gebracht nadat de clip werd gepost in de ‘TikTok Cringe’ thread op Reddit.

Vrouw veegt achterwerk niet af

De vrouw zei tegen de kijkers dat ze niet wisten ‘welke chemicaliën er in toiletpapier of doekjes zitten’ voordat ze eraan toevoegde: “Dus persoonlijk denk ik dat het het beste is om gewoon niet af te vegen.” Ze is duidelijk een voorstander van deze theorie en onthulde dat ze ‘ongeveer twee jaar geleden gestopt is met afvegen’. Dus, vraag je je misschien af, wat doet ze in hemelsnaam?

In de clip begon de vrouw haar bekentenis: “Dus eigenlijk veeg ik mijn billen niet af. “Als je erover nadenkt in de natuur, veegt geen enkel ander dier af nadat ze naar het toilet zijn geweest. Dus waarom doen we dat?” Ze beweerde verder dat ‘er een voordeel moet zitten aan het niet afvegen’. “Ik weet niet echt wat het is,” vervolgde de Amerikaanse. “Maar als God zou willen dat we ons afvegen nadat we naar het toilet zijn geweest, dan zouden we een ingebouwde manier hebben om dat te doen in onze anatomie, snap je wat ik bedoel?” Eh nee, niet echt. “Dus omdat we dat niet doen,” zei ze, “geloof ik persoonlijk dat afvegen na gebruik van het toilet niet goed is voor je gezondheid.”

@isatandstared Replying to @dazzalaycock #isatandstared #satire ♬ original sound – Kass Theaz

Kattenbak

De vrouw onthulde: “Ik begon de kattenbak te gebruiken in plaats van een toilet.” Maar het lijkt erop dat het meisje geen spijt heeft sinds ze haar levensstijl heeft veranderd en beweert dat ze ‘niet zo vaak ziek is geworden’. “Nu weet ik dat correlatie geen oorzakelijk verband is, maar weet je, ik heb het gevoel dat mijn immuunsysteem is opgebouwd sinds ik ben gestopt met afvegen,” concludeerde ze, “En het is waarschijnlijk omdat ik mezelf niet blootstel aan die chemicaliën.” Hoewel de video misschien wel een zeer uitgebreide satire is, is de bizarre bekentenis, niet verrassend, viraal gegaan met een hele lawine van mensen die staan te popelen om hun mening te geven over de hele beproeving. Een Reddit-gebruiker merkte op: “Geen enkel ander dier gebruikt vorken en lepels lol.”

“In tegenstelling tot een hond kan ik mijn eigen kont niet likken,” onthulde een tweede. Ik weet zeker dat dit een probleem is waar de meeste tweevoetige wezens mee te maken hebben… Een derde haalde uit: “Gebruik dan geen tissues om je neus te snuiten, geen handdoeken om je af te drogen na het douchen, geen zeep om je handen te reinigen, of nog beter… geen kleren om de hele dag door te dragen in alle seizoenen, want….dieren gebruiken ze niet! De mogelijkheden zijn eindeloos voor jou!” Redditers met meer kennis van zaken hadden de overduidelijke satire echter door en één van hen schreef: “Het is overduidelijke satire jongens kom op.” “Brekend nieuws: overduidelijke grap gaat voor de triljoenste keer over Redditors hoofd,” grapte een ander. Een laatste Reddit-gebruiker bood echter de eenvoudige, maar niettemin aangrijpende filosofie: “GEBOREN OM TE SCHIJTEN GEDWONGEN OM TE VEGEN.”

Bron: Ladbible

Niet-veganistisch

Vrouw ‘draait helemaal door’ na ontdekking dat man hun zoon niet-veganistisch voedsel gaf

vliegtuig

Man wekt verontwaardiging nadat hij zichzelf filmt, terwijl hij naar de voorkant van het vliegtuig sprint zodra het landt