in

WTFWTF

Gabriela geeft maandelijks €1014.05 uit om op een pop te lijken

Gabriela geeft maandelijks € 1014.05 uit om op een pop te lijken
Beeld: Instagram @lolotabella

Iedereen doet zijn uiterste best om er goed uit te zien. De gang naar de gym of beginnen aan een strak dieet zijn enkele van de acties die er ondernomen wordt. Goed eruit zien vereist dus een bepaalde eigen bijdrage en inzet. Dit geldt zeker ook voor Gabriela, die maandelijks € 1014.05 neertelt om op een pop te lijken.

Maandelijks € 1014.05 uitgeven

Gabriela is een 22-jarige influencer uit de Tsjechische Republiek. Op haar instagram account heeft ze het volgende in haar bio opgenomen: “De eerste Tsjechische Barbie”. Maar om de eerste Tsjechische barbie moet Gabriela elke maand een × aantal euro’s neertellen. Gabriella is helemaal weg van Barbie en dit is vanaf haar jeugd het geval. Momenteel heeft Gabriella meer dan 300 Barbie poppen in haar collectie. Nadat ze op 16-jarige haar eerste lipfiller behandeling heeft gedaan, heeft ze ervoor gekozen om als een levende Barbie door het leven te gaan. In het jaar 2018 heeft ze haar borsten laten vergroten. Volgens Gabriela weet ze niet precies als ze hierdoor echt op een barbie lijkt, maar ze voelt zich in ieder geval sexy. Als ze zich sexy voelt, dan voelt ze zich ook gelukkig.

Pop die nog studerende is

Volgens Gabriela heeft ze dagelijks 3.5 uur nodig om zich klaar te maken. Ze is ook van mening dat haar leefstijl niet makkelijk is. Volgens haar is het op verschillende facetten een moeilijk traject. Volgens een interview die ze aan het medium Metro heeft afgestaan moet ze in financiële zin veel inleveren. Daarnaast moet ze ook ervoor zorgen dat ze in goede fysieke gesteldheid verkeert. Haar mentale gesteldheid moet ze ook voortdurend op peil houden. Gabriela heeft naast haar drang om als een levende Barbie door het leven te gaan, ook andere doelen. Ze is namelijk student van de studierichting Psychologie en Pedagogie aan de Praagse Universiteit.

Bron: thelaughclub.net

Beeld: Instagram @lolotabella

Onderzoek: Vrouwen kiezen liever mannen met een bierbuik boven mannen met buikspieren

Vrouw die tieten laat zien in voetbalstadion gaat viraal

Vrouw die “meloenen” laat zien in voetbalstadion gaat viraal