in

Vrouw dacht dat ze €76 miljoen had gewonnen totdat ze zich realiseerde dat ze de verkeerde nummers las

Verkeerde nummers
Beeld: TikTok @aishranaway

Een vrouw dacht dat ze had € 76 miljoen gewonnen totdat ze zich realiseerde dat ze de verkeerde nummers aan het lezen was.

Hilarische blunder

Aishwarya ging naar TikTok om haar volgers deelgenoot te maken van de gênante, maar ongelooflijk hilarische blunder en hoe ze sprakeloos achterbleef toen ze zich haar enorme fout realiseerde. In de korte video legde Aishwarya uit dat ze een lot had gekocht voor de Powerball-loterij in Adelaide omdat ze ‘geluk voelde’. “Mijn hart gaat als een razende tekeer”, vervolgde ze voordat ze het nieuws bekendmaakte.

Vervolgens las ze voor wat volgens haar de winnende getallen waren die overeenkwamen met haar lot: “Het nummer zegt ‘1414’ en dat is het nummer dat f**king gewonnen heeft. “Ik denk dat ik fking de loterij heb gewonnen, mijn hart, nee ik maak geen fking grapje.” Het duurde echter niet lang voordat Aishwarya’s verbazing ‘een paar minuten later’ veranderde in een gegeneerde grinnik. Bij nadere inspectie realiseerde ze zich dat de overeenkomende getallen in feite niet de winnende getallen waren en eigenlijk gewoon het lotnummer.

@aishranaway I’m speechless too dw #lottery ♬ original sound – Aishwarya

Verkeerde nummers

“Dit is gewoon het nummer, het is gewoon het nummer van de f**king welke lade het is. Het zijn niet de echte winnende nummers,” legde Aishwarya uit. Ze voegde eraan toe: “Ik ben zo dom. Ik had het al zo gepland, ik zou wat aan liefdadigheid schenken, ik zou een ander huis kopen, ik zou gaan reizen, ik zou mijn baan opzeggen,” lachte ze in zichzelf. “Wow, geld doet dat,” ging Aishwarya verder. “Geld maakt je echt loco. “Wat bezielde me om te denken dat ik gewonnen zou hebben? Daarom speel ik niet mee in de loterij – ik geef mezelf de kriebels van oh mijn god.”

Dus in plaats van de fikse jackpot van AUD € 100 miljoen (ongeveer € 76 miljoen) te winnen, won de ongelukkige Aishwarya uiteindelijk niets. Tientallen mensen hebben sindsdien hun reacties op deze cringe-waardige blunder gedeeld. Velen leefden mee met de hoopvolle vrouw en een TikTok-gebruiker schreef: “We hebben het allemaal meegemaakt meisje.” “Het is goed, volgende keer beter,” schreef een tweede. Een derde postte: “Ik hoop dat je de volgende keer wint.”

Anderen waren echter duidelijk niet zo troostend. “BAHAHHAHA AINT NO WAYYYY Ik zou dagenlang stil zijn,” merkte er een op. Een tweede echode: “Gurl you made me laugh out loud but I hope you the best of luck for the next lottery game!!!” En een laatste TikTok-gebruiker voegde eraan toe: “Het is een vernederende ervaring.”

Bron: Ladbible

miljoen

Man geeft 1 miljoen uit in slechts vier maanden die hij stal uit geldautomaat voordat hij zichzelf aangeeft

ontslagen

Vrouw werd ontslagen van haar baan voor het filmen van een TikTok op het werk