in

In deze Pods kan je nu slapen voor $ 900 per maand om Melbourne’s huurcrisis te ontsnappen

De huurcrisis in de stad Melbourne is zo erg geworden dat futuristisch ogende pods eruit zien als een levensvatbare woonregeling, ook al kosten ze een arm en een been. Maar Melbourne’s huurcrisis is gelukkig afgewend met een verhuur advertentie, zij adverteren nu eenpersoonsbed capsules voor slechts $ 900 per maand.

Tijdelijke optie

Volgens The Guardian lijkt een huisbaas in Abbotsford te profiteren van de slechte beschikbaarheid van huurwoningen en biedt hij mensen een ’tijdelijke’ optie aan. Ze bieden traditionele kamers in het huis aan voor 400 dollar per week of 1.500 dollar per maand, of, als je zin hebt om voor een korte periode astronaut te worden, kun je een pod capsule huren voor 250 dollar per week of 900 dollar per maand. Maar je hoeft je heus geen zorgen te maken, want je zult niet de enige zijn die slaapt in wat alleen kan worden omschreven als een oversized wasmachine met een matras erin. Er zijn momenteel zes pods in het huis, allemaal boven op elkaar gestapeld. En als er enige indicatie is van hoe erg de huurcrisis echt is in Melbourne, wel, ze zijn momenteel allemaal vol.

De pods

De pods zien er leuk uit met hun verstelbare partij lichten verwant aan die op Revolver Upstairs. De advertentie, die werd geplaatst op Facebook, zegt: “Elke capsule pod past een eenpersoonsbed (en slechts een persoon kan erop slapen), uitgerust met een eigen spiegel, ventilerende ventilator, USB-poorten, digitale bedieningspanelen, verstelbare kleur leeslampjes, kluisje, kleding hanger & gordijn deur voor privacy. “Ze zien eruit als spaceshuttles.” Eén persoon alleen’… je bedoelt dat ik mijn wasmachine nachtclub rave ervaring niet kan delen met iemand anders? De advertentie is eigenlijk al meer dan een jaar aan de gang, met een capsule die eerst voor $ 175 per week werd aangeboden. Inflatie heeft echt invloed op elk aspect van ons leven.

Bron: Ladbible

Beeld: YouTube

Dit zijn simpele tips die je kan gebruiken tegen strontvervelende muggen in je kamer

Mensen zijn verbaasd te ontdekken dat de aarde niet helemaal rond is