in

Jongen laat hotdog kruis op hoofd tatoeëren: “mensen zijn totaal verbijsterd”

Beeld: TikTok @nomad_radtattoo

Tegenwoordig is het plaatsen van een tattoo geen luxe meer. En vele mensen zetten de vreemdste tatoeages die je verbijsterd laten staan. Zoals deze kerel die het internet in verwarring heeft gebracht door het woord “hotdog” op zijn voorhoofd te laten tatoeëren in de vorm van een kruis.

Het woord hotdog tatoeëren op hoofd

In een met zijn volgers gedeelde video onthulde het TikTok-account @nomad_radtattoo het bizarre handwerk, dat door kijkers de ‘eeuwige jobstopper’ werd genoemd. Hoewel velen de tatoeage afkeurden en zich afvroegen waarom iemand ervoor zou betalen, waren anderen onder de indruk en geamuseerd door de bizarre onderneming. In het bijschrift schreef de in Vancouver gevestigde tatoeëerder: “Eindelijk opgewonden om een gezicht te laten tatoeëren.

Het is niet duidelijk waarom deze klant koos voor een tatoeage vernoemd naar de gegrilde worst. Maar het is duidelijk niet zijn eerste keer onder de inktpen. In de video is er namelijk te zien dat hij ook andere tatoeages langs zijn armen heeft. Hoewel de reactie van de klant op het eindresultaat niet wordt getoond, lijkt hij tijdens het inkten niet te aarzelen.

@nomad_radtattoo What tattoo should he get next? #corndog #facetattoo #tattoo #yvr ♬ original sound – nomad_radtattoo

Trots

Op een gegeven moment wordt hem gevraagd of zijn ouders ’trots’ zullen zijn als ze zijn nieuwste tatoeage zien, waarop hij antwoordt: “Ja, zeker weten.” De video, die ook laat zien hoe de tatoeage tot stand komt, is al meer dan vijf miljoen keer bekeken. Hij kreeg heel veel kritiek van collega-tatoeëerder die volhielden dat ze zouden weigeren de tatoeage te maken die in de video te zien is. Een collega-tatoeëerder merkte op: “Er waren bepaalde tatoeages die ik weigerde te doen. Dit zou in die categorie vallen,” zei een ander: “Ik ben 8 jaar tatoeëerder geweest. Ik zou dit geweigerd hebben voor zijn eigen bestwil.”

Een andere gebruiker schreef: “Als ik denk dat ik een slechte tattoo heb, ga ik terug naar deze video.” Terwijl iemand anders zei: “Elke keer als ik een vreselijke beslissing neem, kijk ik hier weer naar en voel ik me er beter over.” Een andere zei: “Waarom heb je dit niet geweigerd? Een grote rode vlag voor een tatoeëerder die instemt met elke tatoeage die hem wordt gevraagd.” Niet alle reacties waren echter negatief, zoals een commentator opmerkte: “Ik ben boos dat ik die tattoo niet mocht doen.” Een andere bewonderaar merkte op: “Dit ziet er echt geweldig uit,” terwijl een medesupporter schreef: “Ik ben trots op je. Ik weet niet hoeveel dat betekent, maar ik denk dat dit een van de beste gezichttatoeages ooit is.”

Bron: Ladbible

Beeld: TikTok @nomad_radtattoo

Dakloze man legt uit hoe hij € 1300 per maand verdient met huur

Passagier die vliegtuigdeur probeerde open te maken gearresteerd