in

WTFWTF

Deze mensen hebben uitzonderlijk lange lichaamsdelen

Onlangs hadden we het al over mensen met de langste lichaamsdelen die je ooit gezien hebt. De volgende twee, kunnen gerust aan het rijtje worden toegevoegd!

Langste snor ooit

Het heeft Ram Singh Chauhan ruim 42 jaar gekost om zijn snor tot een indrukwekkende 4 meter te laten groeien. De man uit Rajasthan, moet zijn lange snor tegenwoordig om zijn nek gewikkeld dragen, zodat hij zijn dagelijkse bezigheden kan uitoefenen. Daarnaast kost het hem ruim tweeënhalf uur om de harige versiering op zijn bovenlip te wassen en te trimmen. Volgens Ram Singh is zijn snor zijn meest kostbare bezit en een teken van respect, trots en eer.

Behalve van het netjes bijknippen, heeft hij al sinds de jaren 70 zijn snor niet geknipt en is dat ook niet van plan. Zijn vrouw geeft toe dat de lange snor van haar man vroeger voor problemen zorgde, omdat het Ram Singh teveel tijd kostte om zich s’morgens klaar te maken. Nu haar man is uitgegroeid tot een ware bekendheid geeft zij aan de trost ook te delen.

Langste nek

Liudmila uit Oekraïne is geboren met het Syndroom van Marfan. Het erfelijke syndroom, wat vooral het bindweefsel aantast, zorgt voor onder andere lange ledematen. Bij Liudmila uit het zich dan ook in haar uitzonderlijke lange nek. De Oekraïense van 26 jaar is langer dan twee meter en haar nek is maar liefst 18 cm lang. Volgens Liudmila’s moeder zorgde het zeldzame syndroom vooral in haar jonge levensjaren voor veel gezondheidsproblemen, en was haar dochter op haar 14e al ruim twee meter. Zelf zegt Liudmila dat haar lengte en haar nek haar vroeger erg verlegen maakten, maar inmiddels heeft zij het nu geaccepteerd en probeert zij vooral naar de positieve kanten van haar aandoening te kijken.

Bron & Beeld: Pk Chronicles

Eigenaar kan ogen niet geloven toen ze ontdekte van wat haar paard beviel

Eigenaar kan haar ogen niet geloven toen ze ontdekte van wat haar paard beviel

Danseres die gepest werd verrast vriend en vijand!

Danseres die gepest werd verrast op een creatieve manier haar pestkoppen