in

Man is geobsedeerd door het ouder worden: “hij krijgt bloed van zijn tienerzoon om jong te blijven”

Geobsedeerd door het ouder worden
Beeld" Instagram

Brian Johnson, is geobsedeerd door het idee van ouder worden, niet alleen vanuit esthetisch oogpunt, maar ook op biologisch vlak. Hij is wereldwijd bekend als biohacker vanwege zijn vastberadenheid om jaarlijks miljoenen dollars te investeren in het streven naar eeuwige jeugdigheid. Hij financiert onderzoeksteams en geavanceerde medische procedures.

Geobsedeerd door het ouder worden

Johnson heeft eerder bloedtransfusies ontvangen van een anonieme donor in perfecte gezondheid, en nu heeft hij plasma ontvangen van zijn 17-jarige zoon Talmage. Hij heeft het op zijn beurt aan zijn vader Richard geschonken. Deze opmerkelijke procedure vond plaats in een kliniek in Dallas, Texas. Talmage, de zoon van Brian, doneerde een liter bloed, dat vervolgens werd gescheiden in vloeibaar plasma en de andere bloedcomponenten zoals rode bloedcellen, witte bloedcellen en bloedplaatjes met behulp van een apparaat.

Daarna werden de verkregen stoffen in de aderen van Johnson geïnjecteerd in een poging om door de tijd veroorzaakte weefselschade te herstellen en zijn lichaam te verjongen. Hierbij werd het verouderde bloed vervangen door dat van een jonge donor om achteruitgang te voorkomen. Dezelfde procedure werd vervolgens op Richard uitgevoerd met het bloed van Bryan. Hoewel deze maatregel als drastisch werd beschouwd, slaagde de man erin om binnen twee jaar zijn biologische leeftijd met meer dan vijf jaar te verminderen. Volgens een arts zou zijn hart nu 37 jaar oud zijn en zijn huid 28 jaar, terwijl zijn fysieke en longcapaciteiten vergelijkbaar zouden zijn met die van een achttienjarige.

Bloedtransfusie

Hoewel de wetenschap met betrekking tot bloedtransfusie als methode om biologische veroudering tegen te gaan nog niet gevestigd is, zijn er wel tests uitgevoerd op ratten. Door het bloed van zijn zoon te gebruiken, hoopt Bryan een interne verjonging te ondergaan die zich naar buiten toe zal manifesteren, hoewel wetenschappelijke studies hierover nog niet zijn afgerond. Richard lijkt echter de meest fortuinlijke te zijn, met zijn zoon als donor, een van de gezondste en sportiefste mensen op aarde. Hij zegt: “Ja, ik heb de loterij gewonnen. Het moet een voordeel zijn om zoveel volume van zijn bloed te krijgen.”

Johnson volgt een levensstijl die hij omschrijft als “Project Blueprint”. Dit omvat het gebruik van een bril die blauw licht blokkeert op bepaalde tijden en een dagelijkse inname van 1.977 calorieën. Zijn doel is ervoor te zorgen dat zijn hersenen, nieren, lever, huid en andere organen blijven functioneren als die van een 18-jarige. Velen, inclusief artsen, beschouwen zijn obsessie met ouder worden als een uiting van sterke angst voor sterfelijkheid. Wat denk jij hierover?

Bron: Curioctopus

4 vrouwen

Man onthult: “Ik Heb 4 Vrouwen omdat ik niet kan stoppen met vreemdgaan”

helling

Angstaanjagende moment: Bestuurder hangt op helling en bezorgt je kippenvel