in

WTFWTF

Hoe is het om… een polyamoreus gezin te zijn?

Hoe is het om... een polyamoreus gezin te zijn?
Beeld: Instagram @ polyfamory

Polyamoreuze relaties komen steeds vaker voor. En toch geloven veel mensen ten onrechte dat polyamorie nooit werkt, of dat polyamoreuze relaties vanaf het begin “gedoemd” zijn. Maar dit polyamoreus gezin het zonder twijfels laten lukken of niet?

Polyamoreus gezin

Een polyamoreus gezin, bestaande uit twee stellen die getrouwd zijn, zijn zo hecht dat ze de biologische vaders van hun kinderen niet kennen. Taya Hartless, 27, is getrouwd met Sean Hartless, 45, en zij hebben een ‘quad’ relatie met Tyler Rodgers, 35, die getrouwd is met Alysia Rodgers, 33, meldt WalesOnline.

Samen zorgen de vier voor hun twee kinderen en de kinderen van Tyler en Alysia, die ze hadden voordat ze Taya en Sean ontmoetten. De twee koppels ontmoetten elkaar online in 2019, in de hoop om hun seksleven te mengen, maar ze ontwikkelden al snel gevoelens voor elkaar.

Samenwonen

In 2020 zijn beide stellen gaan samenwonen en hebben vervolgens samen twee kinderen gekregen en omdat ze allemaal bij elkaar slapen weten ze niet wie de vaders van hun kinderen zijn. De quad heeft afgesproken dat dit is hoe ze willen dat hun relatie is en wil er niet achter komen wie de vaders zijn. Taya legde uit hoe de quadrelatie begon, ze zei: “Niemand van ons was eerder polyamoreus geweest, maar we hebben elkaar gewoon ontmoet en werden verliefd… Vanaf de eerste avond dat we elkaar ontmoetten, wilden we allemaal gewoon meer van elkaar zien.”

Wel legde ze uit dat de relatie even wennen was, zei ze: “Het is waar dat het niet altijd gemakkelijk was. Het kostte me een tijdje om toe te geven dat ik gevoelens had voor iemand anders, en we worden zeker soms jaloers. Maar nu is het zo natuurlijk voor ons allemaal en ik ben zo dankbaar dat ik meerdere partners heb om kinderen mee op te voeden.” Ze voegde eraan toe: “Het was niet gemakkelijk, er waren veel twijfels over het hebben van gevoelens. Sean was de eerste die erop wees – hij zei ‘we kunnen niet ontkennen dat dit gebeurt’. “We spraken af het uit te praten om te zien hoe de toekomst eruit zou zien. Eerst was ik echt bang om mijn gevoelens voor Tyler toe te geven. Ik was bang om iemand anders binnen te laten. Maar uiteindelijk gaven we allemaal toe wat we voelden.”

Bron: Chroniclelive

Beeld: YouTube @SWNS

Afrikaanse peuter met blauwe ogen en unieke 'bliksemkenmerk' op zijn gezicht zet de wereld op zijn kop!

Afrikaanse peuter met blauwe ogen en unieke ‘bliksemkenmerk’ op zijn gezicht zet de wereld op zijn kop!

Dit zijn de meest schokkende tattoo cover-ups!

Dit zijn de meest schokkende tattoo cover-ups!