in

Deze lerares neemt ontslag om een fulltime ‘prinses’ te worden

prinses
Beeld: Facebook @Beyond a Princes

Het vervullen van de droom om prinses te worden is iets waar veel meisjes van dromen of hebben gedroomd terwijl ze opgroeiden. Dit wordt deels beïnvloed door de vele Disney-films die hen vergezelden tijdens hun jeugd, en velen van hen wilden ongetwijfeld in de huid van de hoofdpersonages kruipen. Maar naarmate ze volwassen werden, lieten ze dit idee meestal varen en gingen ze de volwassen wereld in. Er is echter één uitzondering: in dit artikel gaan we het hebben over een Engelse vrouw die haar carrière als lerares heeft opgegeven om fulltime prinses te worden.

Fulltime prinses

Olivia Cutforth, een 27-jarige vrouw uit het Verenigd Koninkrijk, werkte als lerares podiumkunsten. Maar haar diepste verlangen was om te leven als een echte prinses. Ze besloot haar droom werkelijkheid te maken en slaagde erin genoeg geld te verdienen om al snel een huis ter waarde van £250.000 te kopen. In 2021 richtte Olivia het bedrijf “Beyond A Princess” op, vernoemd naar haar kinderen, en het werd al snel een groot succes. Na slechts tien maanden besloot ze haar baan op te zeggen en zich volledig te wijden aan het bedrijf.

Olivia draagt jurken die geïnspireerd zijn op de bekendste Disney-personages, zoals Ariel uit De Kleine Zeemeermin, Elsa uit Frozen, Jasmijn uit Aladdin, en nog veel meer. Samen met haar team neemt Cutforth deel aan kinderfeestjes en verschillende evenementen, waarbij ze in samenwerking met verschillende merken de meest iconische prinsessen tot leven brengt. Het kost ongeveer twee uur om zich volledig te “transformeren”, inclusief make-up, pruiken en gekleurde contactlenzen.

Koppel geschokt bij het zien van echo: “verpleegster zegt dat het 1 op 15 miljoen is”

ramen

Restaurant creëert ramen met eetbare insecten: het resultaat zal je verbazen