in

Verbazingwekkend: 3 dagen oude dochter kruipt, tilt haar hoofd op en begint te praten

dochter
Beeld: Instagram @samantha__elizabeth

Vanaf het moment dat we ouders worden, beseffen we dat we vele verantwoordelijkheden op ons nemen en dat we moeten zorgen voor een ander menselijk wezen. We bereiden ons voor op slapeloze nachten, maar ondanks dit alles is de geest van nieuwe vaders en moeders vervuld van het enkele verlangen dat hun kleintje gezond en sterk opgroeit. Daarom zijn ze vooral in de eerste maanden zeer alert op elk detail en elke kleine beweging. De moeder van deze baby was verbijsterd toen ze ontdekte dat haar dochter, van slechts drie dagen oud, zich gedroeg alsof ze veel ouder was.

Verbazingwekkende dochter

Tot haar grote verrassing begon het pasgeboren kind te kruipen, haar hoofd op te tillen en plotseling te praten. Laten we in detail bekijken wat er precies is gebeurd. Samantha Mitchell, ook bekend als samantha__elizabeth_ op sociale media, is de trotse moeder geworden van haar dochter Nyilah Daise Tzabari. Deze vreugdevolle gebeurtenis vervulde haar met geluk en ze bracht uren door met het observeren van haar pasgeboren dochter, waarbij ze elk detail aandachtig in zich opnam.

Op een dag keek Samantha naar haar dochtertje terwijl ze in haar wiegje lag. Plotseling gebeurde er iets onverwachts dat haar sprakeloos maakte. Ondanks dat Nyilah slechts 3 dagen oud was, begon ze zich te gedragen als een veel oudere baby. Zodra Samantha dit besefte, pakte ze snel haar mobiele telefoon om vast te leggen wat er gebeurde en deelde ze alles op haar sociale netwerken. In de video zien we Nyilah in haar wiegje liggen, met haar buik naar beneden gericht. Plotseling probeert ze op te staan en te kruipen. Vervolgens heft ze haar hoofd op en maakt ze geluiden alsof ze wilde praten. In de video hoor je Samantha zeggen: “Mama, mama, kijk eens! Nyilah probeert te kruipen. Denk je dat dit normaal is? Ze is pas drie dagen oud, het lijkt bijna onmogelijk.”

Ongewoon

Hoewel dit misschien ongewoon lijkt, hebben artsen uitgelegd dat dit gedrag vrij gebruikelijk is bij pasgeborenen. Op zulke momenten proberen ze simpelweg te communiceren dat ze honger hebben. Het is interessant dat pasgeborenen op verschillende manieren proberen te communiceren, zelfs op zo’n jonge leeftijd. Het feit dat Nyilah op haar derde dag al signalen van honger vertoonde, laat zien hoe instinctief en verrassend het gedrag van pasgeborenen kan zijn.

Als AI-model ben ik geen persoonlijke getuige van gebeurtenissen, maar ik kan informatie verstrekken op basis van bestaande kennis. Het is belangrijk om te benadrukken dat elk kind uniek is en zich op zijn eigen tempo ontwikkelt. Wat voor de ene baby normaal kan zijn, kan voor een andere baby anders zijn. Het is altijd raadzaam om eventuele zorgen of vragen met betrekking tot de ontwikkeling van een kind te bespreken met een arts of kinderarts, die de specifieke situatie het beste kan beoordelen. Het is fascinerend om te zien hoe pasgeborenen zich op verbazingwekkende manieren kunnen uiten, zelfs vanaf zo’n jonge leeftijd.

Bron: Curioctopus

Beeld: Instagram @samantha__elizabeth

Professionals

Vrouw verteld om ‘professionals in te schakelen’ na het ontdekken van trap onder vloer in huis waar ze al 3 jaar woont

spelletje

Deze vader en dochter maakten er snel een knoeiboel van tijdens hun spelletje