in

Hilarische foto’s van de uitdrukkingen van de nieuwe vader tijdens het kijken naar de geboorte van zijn kind gaan viraal

uitdrukkingen
Beeld: Facebook

Een nieuwe vader die zijn geschokte uitdrukkingen niet kon verbergen toen zijn partner beviel, is nu een virale sensatie geworden.

Geschokte uitdrukkingen

Brett Stills, uit Jonesboro, Arkansas, verliet het internet in een deuk nadat zijn vriendin van zes jaar, Amanda Roelofs, beelden deelde van zijn hilarische reactie toen hij naar haar keek tijdens de bevalling. Het paar verwelkomde hun derde kind, een meisje genaamd Brynlee Mae Sills, op 8 juli, en Brett was de hele tijd aan Amanda’s zijde. Maar toen ze wat kiekjes van het moment dat hun dochter naar de aarde kwam op Facebook uploadde, kwam de doodsbange blik op Bretts gezicht in het middelpunt van de belangstelling te staan.

Op de foto is te zien hoe Amanda hun dochter naar buiten duwt terwijl Brett haar been omhoog houdt en toekijkt – maar zijn ontzetting over wat hij zag was duidelijk dankzij de grimas op zijn gezicht. ”Je hebt niet alles gezien wat ik heb gezien”, schreef Amanda bij de post, daarbij Brett citerend. Duizenden mensen werden vermaakt door de zeer eerlijke reactie van de nieuwe vader toen hij zag hoe zijn vriendin beviel, en ze gingen naar het commentaargedeelte om hun gedachten te delen.

‘Deze zijn van onschatbare waarde’, schreef de een, terwijl een ander zei: ‘Ik ben doodsbang voor het gezicht van deze man. ‘Nog een reden waarom mannen geen baby’s krijgen’, grapte iemand anders. Een andere gebruiker voegde eraan toe: ‘Arme vader… Mijn man kan er nog steeds niet over praten lol.’ Anderen vonden zijn gezicht herkenbaar, met een andere gebruiker die opmerkte: ‘Dawg… Dat was ik precies. Een andere persoon tagde een vriend en zei: ‘Dat ben jij.

uitdrukkingen
Beeld: Facebook

Niet de eerste keer

‘Jij bent beter dan ik. Ik probeerde de kamer uit te rennen,’ gaf iemand anders toe. Terwijl ze de virale post met de Today-show besprak, legde Amanda uit dat ze ‘door foto’s bladerde’ en begon te ‘kraken’ toen ze zijn reactie ontdekte. Op aanbeveling van haar schoonzus, die zei: ‘Je moet deze posten – zodat ze viraal kunnen gaan’, besloot ze ze online te delen. Wat betreft wat hij op dat moment dacht, zei Brett: ‘Ik keek alleen maar naar haar hoofd – het ging van honkbalformaat naar een waanzinnige meloen.’

Amanda voegde eraan toe dat hoewel het niet de eerste keer was dat Brett in de verloskamer was, aangezien ze al twee kinderen deelden – Kaleigha, vijf en Kameron, drie – hij tijdens het proces nooit echt ‘neerkeek’. ‘Hij heeft altijd een been vastgehouden, maar draaide zich gewoon om’, deelde ze. ‘Deze keer had de dokter hem er allemaal bij betrokken, en het was geweldig.’ Ze legde uit dat hoewel Brett misschien een beetje ‘preuts’ is, hij nog steeds de ‘beste’ vader was – en hield vol dat ze helemaal niet beledigd was door zijn reactie. ‘Sommige reacties op de foto zijn als: “Mijn man kan maar beter dat gezicht niet trekken.” Maar ik vond het hilarisch. Ik was helemaal niet van streek,’ zei Amanda.

Bron: Dailymail

Seksscène

YouTuber schenkt zijn vrouw een limoengroene LAMBORGHINI van $ 400.000 nadat ze een seksscène had gefilmd met een andere man

rots

Mama ontdekt de waarheid achter ‘mysterieuze’ rots in de hoek van haar slaapkamer die haar doodsbang maakte