in ,

Moeder laat zoon lijken op Mr. Burns: kapsel is vreselijk verkeerd gegaan

Beeld: YouTube @Cater clips/ @Simply Simpsons

Als je naar The Simpsons kijkt weet je vast wel wie mr. Burns is. En een Australische moeder verliet hysterisch het internet nadat ze haar zoon een knipbeurt had gegeven waardoor hij eruitzag als mr. Burns uit The Simpsons.

Simpsons-personage Mr. Burns

De 12-jarige Nathaniel Glennen wendde zich tot zijn moeder Johanna Clark nadat hij had besloten dat hij een kapsel wilde dat was geïnspireerd door Gargamel, de kwaadaardige tovenaar uit The Smurfs. Hij kreeg echter een schok toen hij door het handige werk van zijn 34-jarige moeder eruitzag als het beroemde Simpsons-personage.

Johanna uit Bendigo, in Victoria, zegt dat hoewel zijn nieuwe ‘do veel grappige blikken trekt’, het hem populair heeft gemaakt op school en ze is blij dat hij een manier heeft om zich uit te drukken. Clark, die oorspronkelijk haar kapselramp op TikTok deelde, zei: “Hij had dit prachtige golvende blonde haar dat hij altijd opzij droeg. “Ik heb het zelf gesneden omdat ik me raar voelde om naar de kapper te gaan in ons kleine plattelandsstadje en om zo’n gekke snit te vragen. “Ze zouden het helemaal hebben gedaan, maar ik dacht dat hij het een dag zou dragen en dan zou ik de rest kunnen scheren, maar hij rockt het nu nog steeds!

Autisme

“Nathaniel is een eigenzinnige 12-jarige met autisme en een behoorlijk verbazingwekkend zelfvertrouwen. “Ik was bang dat hij zou worden gepest, maar hij heeft veel vertrouwen in de straat voor de cut en is een beetje een legende geworden op school. “Zijn eerste inspiratie was Gargamel van The Smurfs, maar uiteindelijk leek hij meer op Mr. Burns.

“We waren uit voor thee en hij vroeg erom en zijn broers en zussen smeekten me om hem het zo te laten knippen, dus gingen we naar huis en haalde ik de tondeuse tevoorschijn. “Het was echt hilarisch, we hebben allemaal een goed half uur gegiecheld toen we het voor het eerst zagen en hij wordt gelachen door iedereen die hem nu ziet.” Hoewel zijn blonde golvende lokken er niet meer zijn, zou de 12-jarige niet gelukkiger kunnen zijn met dit nieuwe kapsel en zei hij dat hij niet van plan is zijn onconventionele uiterlijk snel te veranderen.

Bron: LADbible

Beeld: YouTube @Cater clips

Vrouw heeft haar vriend met wie ze al jaren samen is nog nooit gezoend

Man zegt dat citroensap hem onzichtbaar maakt en berooft banken