in

26-jarige op zoek naar een baan waar er niet op uiterlijk gelet wordt!

26-jarige op zoek naar een baan waar er niet op uiterlijk gelet wordt!
Beeld: Instagram @amberluke26

Een 26-jarige is naarstig op zoek naar een baan. Maar in haar zoektocht heeft ze wel een bijzonder verzoek. Ze wil namelijk een baan waarbij uiterlijk niet uitmaakt. Er zijn misschien een paar vacatures waarbij er niet zo zeer wordt gelet op je uiterlijk, maar die zijn er zeer weinig. Deze 26-jarige dame loopt niet zomaar rond met zo een bijzonder verzoek. Dit is namelijk, omdat ze een bijzonder uiterlijk heeft.

26-jarige naarstig op zoek

Deze 26-jarige heet Amber Luke en staat ook bekend als de ‘Blauw-witte draak’. Amber, die afkomstig is uit Brisbane, Australië, heeft maar liefst € 2253, 88 uitgegeven aan haar uiterlijk. Toen ze bezig was met het transformeren van haar uiterlijk, had ze geen flauw idee dat ze problemen zou hebben met het vinden van een baan. Amber is Instagram-model en heeft duizenden mensen die haar volgen. Ze is zich ervan bewust dat haar uiterlijk mogelijk een belemmering kan vormen voor het vinden van een baan. Aan de andere kant maakt ze zich niet al te veel druk hierom. Om een oplossing hiervoor te zoeken, gaat ze op zoek naar een baan waar uiterlijk geen rol speelt.

Baan waarbij er niet gelet wordt op uiterlijk

In een radio show gaf Amber aan dat ze het nu niet zo goed gaat met haar gezondheid. Volgens haar gaat het meer om haar mentale gesteldheid. Maar als ze de kans krijgt om een ingreep te doen, dan helpt dit haar een goed gevoel te krijgen. Amber is misschien blij met haar uiterlijk, maar dat is nu een grote belemmering om een baan te vinden. Het verhaal van Amber laat vooral zien dat je uiterlijk belangrijk en bepalend is als je al dan niet makkelijk een baan kan vinden. Denk dus goed na alvorens je ervoor kiest om je uiterlijk drastisch te veranderen.

Bron: fbnieuws.nl

Beeld: Instagram @amberluke26

Nep

Vrouw laat met ‘before en ‘after’ foto’s zien hoe nep social media kan zijn

Restaurant medewerker gaat te ver: 'Eten van klanten raakt ze aan en eet het op!'

Restaurant medewerker gaat te ver: ‘Eten van klanten raakt ze aan en eet het op!’