in

Man steelt duizenden liters aan benzine door middel van slinkse hack

Beeld: Pixabay

We zijn allemaal wel op zoek naar manieren om minder te maken te hebben met de hoge brandstofprijzen. Een man in Texas is aangehouden nadat hij op een slinkse wijze duizenden liters aan benzine middels een slinkse hack heeft gestolen.

Duizenden liters aan benzine

Eerder deze week werd een man gearresteerd nadat hij een apparaat op afstand had gebruikt om brandstof te stelen bij een benzinestation in Texas. De man wordt beschuldigd van het onwettig gebruik maken van een crimineel instrument of mechanisch beveiligingsapparaat. Daarmee heeft hij duizenden liters aan benzine gestolen. Volgens afgevaardigden van Harris County Precinct 4, stal de man de benzine op zo een manier. En hij betaalde dat slechts één cent per gallon.

Afstandsbediening

Afgevaardigden zeiden dat de crimineel op het moment van zijn arrestatie een afstandsbediening in zijn zak had. Hij gebruikte die om te voorkomen dat de brandstofpompen de juiste hoeveelheden pompten. De politie sluit overigens niet uit dat de man alleen heeft gehandeld. En dat de diefstal in meerdere tankbeurten en verschillende pompstations gebeurde.

Wetshandhavingsinstanties hebben stations eigenaren gewaarschuwd om uit te kijken naar vrachtwagens die ongebruikelijk lang bij pompen blijven staan. Bezorgde stations bedienden controleren ook hun inventaris, uitstroom en inkomsten om te controleren op gehackte pompen. “Nu de gasprijzen recordhoogtes bereiken, kan brandstofdiefstal de kosten voor alle consumenten verder opdrijven.”

Bron: Topgear

Beeld: Twitter @KPRC2

38-jarige vrouw heeft ’s werelds grootste geaugmenteerde “boezem”

Jongen die zijn scheet hield in de klas vertelt hoe het was om per ongeluk een meme te worden