in

WTFWTF LOLLOL

Deze vrouw heeft ’s werelds “meest getatoeëerde appel”

Deze vrouw heeft 's werelds "meest getatoeëerde appel"
Beeld: Instagram @becky_holt_bolt

Tegenwoordig is het heel gewoon om een ​​of twee tatoeages te hebben. Vroeger waren het zeelieden en gevangenen die hun lichaam met inkt bedekken, maar nu zie je overal tatoeages. Maar sommige mensen gaan graag een stap verder. Dat is het geval voor het 34-jarige model Becky Holt. Ze heeft een fortuin uitgegeven aan het tatoeëren van haar hele lichaam en heeft nu volgens haarzelf ‘de meest getatoeëerde appel ter wereld’.

“Meest getatoeëerde appel”

Tegenwoordig heeft Becky tatoeages van top tot teen en laat geen van haar lichaamsdelen aan de naald ontsnappen. Ze heeft al ongeveer $ 42.000 uitgegeven aan tatoeages. En onlangs heeft ze haar appel laten tatoeëren. Het was een pijnlijke en langdurige procedure die vijf volledige sessies in beslag nam. “Ik had ongelooflijk veel pijn. Het is best gênant om een ​​tatoeëerder tussen je benen te hebben, maar het moest af, want ik wil dat mijn bodysuit helemaal compleet is”, aldus Becky volgens de New York Post.

Genezingsproces

Op dit moment bevindt Becky zich in het genezingsproces, met een zeer gezwollen appel, die een domper zet op haar liefdesleven met Ben, haar 27-jarige vriend. “We zullen pas intiem kunnen zijn als de genezing is voltooid, wat voor ons allebei moeilijk zal zijn, omdat we een zeer actief seksleven hebben”, vertelde Becky aan Ark Media. Becky wil niet onthullen wat ze koos om op haar vagina te tatoeëren. Het is dus een mysterie voor iedereen, behalve voor haar tatoeëerder en vriend. Ze deelde echter wel een clip van toen ze de tatoeage kreeg, die je hierboven kunt zien.

Bron: The laughclub

Beeld: Instagram @ becky_holt_bolt

Russische influencer riskeert zes jaar cel voor het gebruiken van Instagram

Russische influencer riskeert zes jaar cel voor het gebruiken van Instagram

Deze mensen zijn buitengewoon getalenteerd!