in

WTFWTF LOLLOL

Jongen verstopt zich in container tijdens verstoppertje spelen: wordt zes dagen later in een ander land gevonden!

Jongen verstopt zich in container tijdens verstoppertje spelen: wordt zes dagen later in een ander land gevonden!
Beeld: YouTube @News Peek & Pexels

Een jongen heeft zich tijdens het verstoppertje spelen, verstopt in een container. Zes dagen later werd hij in een ander land gevonden. Tijdens het spelen van verstoppertje is het de kunst dat je een plek uitkiest waar niemand je kan pakken. De jongen had misschien een te goede plek uitgekozen, want hij werd inderdaad door geen van zijn vrienden gevonden.

Verstopt zich in container

De 15-jarige jongen reisde uiteindelijk van Bangladesh naar Maleisië nadat een spelletje verstoppertje helemaal uit de hand liep. Zoals iedereen die het spel ooit heeft gespeeld kan beamen, is het vinden van een fatsoenlijke schuilplaats de sleutel tot het winnen van verstoppertje. Deze tiener dacht dat hij het goed had gedaan, toen hij erin slaagde een lege zeecontainer te vinden om erin te verstoppen. Eenmaal binnen, dommelde de jongen echter in en werd de zeecontainer ingepakt en verzonden naar Maleisië, met hem erin opgeborgen. Zoals je je kunt voorstellen, was de jongen die als Fahim is geïdentificeerd, geschokt toen hij zich in de Maleisische haven van Port Klang bevond. Het personeel was ook behoorlijk verrast door de hele zaak.

Beeld: YouTube @News Peek

Zes dagen laten gevonden in een ander land

De container verliet Bangladesh op 11 januari en kwam pas op 17 januari aan in Maleisië, terwijl Fahim al die tijd vastzat zonder eten en schreeuwend om hulp. Fahim werd ontdekt nadat een personeelslid in de haven kloppende geluiden uit een van de containers hoorde komen. Dit was de hoofdreden waarom er door verschillende instanties controle werd gedaan op de diverse containers. De tiener lijkt in de war en gedesoriënteerd terwijl hij probeert grip te krijgen op de situatie. Autoriteiten vermoedden eerst dat Fahim het slachtoffer was van mensenhandel, maar een onderzoek vond geen bewijs van een misdrijf.

Bron: ladbible.com

Bruid wordt door getuige van bruidegom getrakteerd met een super ongemakkelijke speech tijdens huwelijksvoltrekking!

Bruid wordt door getuige van bruidegom getrakteerd met een super ongemakkelijke speech tijdens huwelijksvoltrekking!

Murder mystery

Netflix lanceert eerste Murder Mystery 2 trailer