in

Vrouw beleefd bizar moment op het toilet

toilet

De vrouw in het volgende filmpje beleefd wel een heel bizar moment op een toilet en moet gered worden door haar vriendinnen.

Kastje

We hebben allemaal wel een filmpje gezien waarvan we dachten ‘hoe kan dit in hemelsnaam gebeuren?’. Dit denken wij nog steeds over het volgende filmpje. Gênante momenten wil je het liefst zo snel mogelijk vergeten, maar de dame in dit filmpje had de pech dat haar vriendinnen er bovenop stonden om haar bizarre moment vast te leggen. Een voordeel van hun aanwezigheid was dat zij haar konden bevrijden uit haar benarde positie aan een kastje op het toilet.

Zoveel vragen

Dat haar vriendinnen het konden filmen was misschien niet zo leuk voor haar, maar het kan altijd een leermoment voor anderen zijn. Wij vragen ons namelijk nog steeds af wat er precies vooraf gegaan is om in zo een bizarre positie vast te komen zitten aan een kastje, en hebben zoveel vragen. Voor zover hield de dame in kwestie er alleen een gescheurde broek aan over en lijkt het ons sterk dat zij dit nog een tweede keer zal laten gebeuren.

Bron: Zita.be, VKMagazine

Beeld: VKMagazine

Man bedenkt een meesterlijk plan om zijn haaruitval te camoufleren!

Man bedenkt een meesterlijk plan om zijn haaruitval te camoufleren!

zonnen

Vrouw krijgt de schrik van haar leven tijdens het zonnen: ‘Dit is precies waarom ik niet in Florida woon!’