in

WTFWTF LOLLOL

Vrouw verbannen uit gym na het maken van pikante foto’s: ‘Ze zouden je moeten betalen’

Een vrouw uit Michigan werd onlangs uit een lokale gym gezet na het maken van pikante foto’s die ze deelde op haar social media.

Verbannen uit gym

Shirls Larson deelt geregeld foto’s van haar sportieve bezigheden op social media. Haar ‘photoshoot’ ging volgens de lokale gym waar zij al 6 jaar komt, echter een tikkeltje te ver. Ze kreeg daardoor een ban opgelegd. Dit was onacceptabel en niet terecht volgens Shirls. “Ik heb een open geest, ben vriendelijk en ik vind mezelf waardig en van belang, ONGEACHT van wat ik besluit om (niet) te dragen” reageert zij in een van haar berichten op Twitter.

Conservatie

Shirls kreeg na het posten over het voorval veel steun van voornamelijk vrouwen die haar gelijk gaven, en zich af vroegen waarom de gym op zo een manier met gratis publiciteit omgaat. “Ze zouden je moeten betalen, omdat je reclame maakt voor hun zaak.” schreef iemand. Waarop een andere antwoordde: “Dit maakt me zo kwaad. Een kleine conservatieve stad bewijst zo hoe giftig ze kan zijn.” Op Only Fans kan Shirls in ieder geval ongestoord verder gaan met het posten van haar pittige content zonder zich druk te hoeven maken om ‘Karens’.

Bron: Zita.be

Beeld: Twitter @shortyshirls

Onderzoek: Mannen doen alsof ze naar de wc gaan om klusjes en ‘zeurende vrouwen’ te vermijden

Leerkracht verliest haar baan om te... pikante foto's!

Leerkracht verliest haar baan om pikante foto’s!