in

Mannen leggen uit hoe het is om getrouwd te zijn met een OnlyFans-model

onlyfans-model
Beeld: YouTube @heidiv zero & Instagram @evieuphoric

We weten allemaal dat OnlyFans-modellen goed verdienen, maar hoe is het om getrouwd te zijn met een OnlyFans-model?

Getrouwd met een OnlyFans-model?

Terwijl Twitch-streamer en OnlyFans-deelneemster Amouranth duizenden dollars verdient door simpelweg video’s van zichzelf slapend te delen, moeten de meeste OnlyFans-sterren serieus hard werken. Naast het feit dat je partner tot in de vroege uurtjes doorwerkt, vraag je je af of de echtgenoten van de sterren uiteindelijk jaloers worden – hoewel dat blijkbaar niet zo’n probleem is als je zou denken.

Vice sprak met de echtgenoten van OnlyFans-sterren om een beter inzicht te krijgen in het getrouwd zijn met een ster van het adult platform. Over jaloezie gesproken, Vincent Bellucci – echtgenoot van Valentina Bellucci – zegt dat het een geweldige motivator is. Hij legt uit: “Als ze met een man aan het filmen is en een bepaald standje leuk vindt dat we normaal niet doen in ons privéleven, denk ik dat het iets nieuws is voor ons om te proberen.” En als Valentina fotografeert met iemand van wie Vincent vindt dat hij er beter uitziet dan hij, dan is het tijd voor hem om te ’trainen om er beter uit te zien voor haar’. Geen van de echtgenoten met wie Vice sprak, ervoer serieuze gevoelens van jaloezie en zag de OnlyFans-abonnees van hun partner als betalende klanten. Toch is het belangrijk om grenzen te stellen.

Sparen

Evie Euphoric en haar man Jordan besloten dat Evie een pagina zou beginnen zodat ze konden sparen voor hun eerste huis. Jordan zei: “Evie en ik hadden al goede seks. We dachten dat als mensen wilden betalen om ernaar te kijken, waarom zouden we er dan niet wat geld voor binnenhalen?” Ze gaan echter niet in op elk verzoek van Evie. Hij voegde eraan toe: “Als een verzoek een van ons een raar gevoel geeft, bespreken we het. Elk gesprek maakt ons sterker en bevestigt wat we al hebben: het vermogen om over alles open te zijn.”

Het blijkt dat het grootste nadeel van getrouwd zijn met een OnlyFans model niet zozeer is dat je partner seks heeft met andere mensen – het is het feit dat ze constant aan het schuren zijn (sorry voor de woordspeling). Palladium, echtgenoot van Heidi V, zei: “Ik ben niet jaloers op de mannen met wie ze praat, ik ben jaloers op haar tijd.” Klinkt als de meeste goedbetaalde banen voor ons, maar de financiële voordelen zijn moeilijk te weerleggen.

Amber Rose’s echtgenoot Jesse Jones heeft gezegd dat haar virale roem hem in staat heeft gesteld om zich te concentreren op de groei van zijn bedrijf als personal trainer. Hij zei: “Sinds ze is begonnen met OnlyFans, is het veel relaxter. Ik kan aan mijn bedrijf werken zonder gestrest te zijn als ik die week niet genoeg geld verdien.” Aan het eind van de dag is het moeilijk om ruzie te maken met koud, hard geld.

Bron: Unilad

landingsgestel

Nieuwe beelden tonen doodsbange passagiers in vliegtuig dat landde zonder voorste landingsgestel

skateboarder

13-jarige skateboarder wordt eerste vrouw in de geschiedenis die 720 landt