in

Deze vrouw begon met haar extreme lichaamsveranderingen op 11-jarige leeftijd

Deze vrouw begon met haar extreme lichaamsveranderingen op 11-jarige leeftijd
Beeld: Instagram @aydinmod

Er was een tijd dat piercings en tatoeages taboe waren, of voorbehouden aan bendes en randgroepen. Tegenwoordig zijn beide echter heel gewoon en worden ze steeds meer geaccepteerd op de werkplek. De meeste mensen hebben misschien één of twee piercings, en misschien een paar tatoeages, maar er zijn mensen die hun lichaam tot het uiterste aanpassen. Chiara, een achttienjarige vrouw uit Rome, Italië, is zo iemand. Als iemand die extreme lichaamsveranderingen heeft gedaan, is haar uiterlijk opvallend en dat vindt ze leuk.

Extreme lichaamsveranderingen

De jonge vrouw kreeg haar eerste piercing toen ze elf jaar oud was en heeft nooit meer omgekeken. Vandaag de dag heeft ze meer dan twintig gezichtspiercings, twaalf “scarifications” (een procedure waarbij in de huid wordt gesneden met ontwerpen of woorden om een permanent litteken te creëren dat op een tatoeage lijkt), twee “brandmerken”, zes subdermale implantaten en getatoeëerde oogballen.

Een van haar meest extreme (en zeker meest opvallende) lichaamsaanpassingen zit in haar onderlip, die is opgerekt tot vier centimeter. Veel van haar piercings werden uitgevoerd door haarzelf en haar vriend, Michele, die ze ontmoette in zijn piercingstudio. Het paar kreeg een band door hun gedeelde liefde voor lichaamsmodificaties, en zijn sindsdien samen.

Haar meest intieme ingreep

Michele was degene die haar oogballen tatoeëerde. Hoewel het de eerste keer was dat hij zo’n ingreep bij iemand uitvoerde, ging dat volgens Chiara heel vlot. De meest intieme ingreep die hij voor haar heeft gedaan is het oprekken van haar schaamlippen, waarbij de binnenste lippen van de vagina worden verlengd door er met de hand aan te trekken of met fysieke apparatuur zoals gewichten.

“Mijn favoriete modificatie die ik bij haar heb gedaan is een project dat we al een tijdje hadden. Een klein, intiem project,” zei hij. “We hebben haar kleine schaamlippen opgerekt en later wat implantaten op haar grote schaamlippen gezet. Maar ik denk dat ze er uiteindelijk, na wat ups en downs, blij mee is.”

Chiara zegt dat ze door de ingreep een beetje mank loopt, maar dat hindert haar niet. Ze zegt dat ze alles voor zichzelf, en het kan haar niet schelen wat anderen van haar denken. “Mijn behoefte aan aanpassing wordt niet ingegeven door de behoefte aan aandacht of om koste wat kost gezien te worden. Het is een persoonlijke behoefte,” legt ze uit. “Als ik geen vrede met mezelf zou hebben, zou ik dit niet blijven doen. Dit is allemaal heel natuurlijk voor mij, ik heb er geen spijt van.”

Bron & Beeld: YouTube @ Truly

Man met overgewicht furieus om opgelegde dieet: vindt het mensonwaardig!

Man met overgewicht furieus om opgelegde dieet: vindt het mensonwaardig!

Man heeft zijn arm al 10 jaar lang niet neergelegd

Man heeft zijn arm al 10 jaar lang niet neergelegd