in

Serveerster scheldt klant uit die zei dat hij zijn vrouw met haar zou bedriegen maar slechts 10% fooi gaf

Beeld: TikTok @kayy_jade

Een serveerster heeft een klant uitgescholden die zei dat hij zijn vrouw met haar zou bedriegen, en daarbij slechts 10 procent fooi achterliet. De vrouw, die serveerster is in een nachtclub, ging naar TikTok om haar nogal vreemde ervaring bij een recente dienst te delen.

10% fooi geven aan serveerster

De TikTokker die gaat onder de naam Kay (@kayy_jade op het social media platform) zei dat het een normale shift was totdat ze een bonnetje terugkreeg van deze ene partij. In deze TikTok zegt Kay dat ze een tafel bediende met twee mannen en een vrouw die een paar drankjes dronken. Een van de mannen had zijn armen om de vrouw heen, dus Kay maakte de voor de hand liggende aanname dat ze een stel waren. De TikTokker zegt dat de hele nacht zonder problemen verliep, met het trio dat zich gedroeg als elke andere normale gast.

Maar toen ze het trio hun rekening gaf voor hun avond, de betaling en fooien in ontvangst nam, merkte ze iets op dat onderaan de bon stond geschreven. Zoals te zien in de TikTok, stond er op het briefje onderaan de bon: “Ik bedrieg van 7 tot 3. Ze is een lerares.” Het briefje was vergezeld van een smiley en ook het telefoonnummer van de man, dat ze in de video vervaagde. De TikTokker merkte ook op dat de groep haar 10 dollar tipte voor een biljet van meer dan 100 dollar. Kay zei: “Dus je hebt me slecht getipt en je wilt dat ik je vrouw/vriendin help bedriegen? “Nee, gaat niet gebeuren.”

@kayy_jade #servertiktok #serverlife #cheater #greenscreen #fyp #trending #viral ♬ original sound – Kay

De man zijn plannen vertellen aan de vrouw

In plaats van op het aanbod van de man in te gaan, zei Kay dat ze meteen besloot dat ze de vrouw de plannen van haar partner wilde vertellen. Kay zag de kans om het de vrouw te vertellen zodra ze de tafel had verlaten om naar het toilet te gaan. Ze zei: “Ik heb zoiets van, ‘Hey, miss. Het spijt me zo, ik weet niet of dit een grap is of wie dit geschreven heeft, of wat er aan de hand is, maar ik dacht dat je dit moest zien'”.

Maar Kay zegt dat de vrouw haar vertelde dat ze met geen van de mannen uitgaat, ondanks dat ze de hele nacht met één van hen geknuffeld heeft. Dit liet Kay verward achter, en ze sloot haar TikTok af door te zeggen dat ze ‘antwoorden nodig heeft’. Mensen hebben in de comments gereageerd op het verhaal van de serveerster, waarbij sommigen manieren suggereerden om de man achterhaald te krijgen. Een persoon zei: “Makkelijk, toevoegen aan contacten, contactlijst bekijken op Snapchat, naam achterhalen, opzoeken op Instagram of Facebook. Zoek uit wie de vriendin is.”

Bron: Unilad

Beeld: TikTok @kayy_jade

School krijgt klachten van verontruste ouders die de lerares van hun kind "te sexy" vinden

School krijgt klachten van verontruste ouders die de lerares van hun kind “te sexy” vinden

94-jarige overgrootvader pompt nog steeds ijzer tijdens trainingssessies