in

Woedende fan slaat enorme tv kapot nadat zijn favoriete team verliest bij de Super Bowl!

Woedende fan slaat enorme tv kapot nadat zijn favoriete team verliest bij de Super Bowl!
Beeld: Instagram @funnymike

Een woedende fan heeft een enorme tv kapot geslagen nadat zijn favoriete team verloren heeft tijdens de Super Bowl. De Super Bowl is de populaire ‘American Footbal’ finale die elk jaar gespeeld wordt. Duizenden Amerikanen maken zich elk jaar op om hun favoriete team aan te vuren. Sommige fans zijn zo fanatiek dat ze de raarste dingen doen tijdens de finale. Deze woedende fan behoort zonder meer tot deze groep.

Slaat enorme tv kapot

Op internet gaat het filmpje rond van de supporter die heel erg woedend is. De video laat de man zien die de laatste momenten van de wedstrijd beleeft. Zijn favoriete team werd namelijk in de laatste minuten van de wedstrijd verslagen. Op het moment dat de tegenpartij de doorslaggevende punt maakt, raakt de fan het helemaal kwijt. De fan gooit vervolgens zijn drank richting de tv. Wie gedacht gehad had dat dit per ongeluk was, heeft het glad mis. De YouTuber en cabaretier begon de tv kapot te slaan en liet deze hard vallen op de grond. Als dat nog niet genoeg was ging hij erop staan. Op dat moment kon niemand hem kalmeren.

Favoriete team verliest bij de Super Bowl

De woedende fan trok zijn jas uit en wierp die op de grond. In de tussentijd probeerde zijn vrienden hem te kalmeren. Een van zijn vrienden zei tegen hem: “Het is maar een wedstrijd.” Maar het leek alsof deze woorden als een rode lap voor het aangezicht bij stier bij hem werkte. Hij ging namelijk door met het vernielen van de tv. De echte sportfanaten zullen misschien wel begrip tonen voor de actie van de man. Als supporter wil je namelijk dat je favoriete team altijd aan de winnende kant is. Jammergenoeg is dat niet altijd het geval.

Bron: ladbible.com

Restaurant wil kinderen verbieden vanwege hun lawaai en 'gekke rotzooi'

Restaurant wil kinderen verbieden vanwege hun lawaai en ‘gekke rotzooi’

hond

Kind slaat hond voor de lol met plastic fles en dan gebeurt dit!