in

Man uit Florida gebruikt baby als menselijk schild in confrontatie met politie

Man uit Florida gebruikt baby als menselijk schild in confrontatie met politie
Beeld: YouTube @ NBC News

Ouders zorgen altijd ervoor dat hun kinderen veilig zijn. Tenminste, dit is waarvan we kunnen uitgaan als we het hebben over ouders die hun verantwoordelijkheid kennen. Maar helaas nemen niet alle ouders hun taken serieus en gooien er een paar met hun pet ernaar. Dit is ook van toepassing op een vader die zijn baby gebruikt heeft als menselijke schild tijdens een confrontatie met de politie.

Man gebruikt baby als menselijk schild

De onverantwoordelijke vader is de 27-jarige Brandon Matthew Douglas Leohner uit Florida, Amerika. Volgens body cam beelden van Amerikaanse politieagenten is te zien hoe de man probeert te voorkomen gearresteerd te worden, door zijn baby als een menselijk schild te gebruiken. De vader is te zien bij een drive thru van een McDonald’s restaurant. Bij zich heeft hij een baby die hij stevig tegen zijn borst houdt. Leohner werd door de politie achtervolgd, omdat hij vermoedelijk zijn eigen kind zou hebben ontvoerd. Als dat niet genoeg was zou hij roekeloos rijgedrag hebben vertoond, met de baby op zijn schoot.

YouTube @ NBC News

Confrontatie met de politie

Voor de politie was het niet moeilijk om de vader op te sporen, nadat ze een melding hebben ontvangen van een vermoedelijke ontvoering van een 1-jarige. Niet lang na de melding werd er een man gespot die roekeloos door het verkeer reed. Terwijl politie hem probeerde te stoppen, koos hij ervoor om snel weg te rijden. De politie kwam oog in oog met de man te staan bij een McDonald’s drive thru. Aan de hand van beelden is duidelijk te horen dat de politie de man toeschreeuwt om de baby op de grond te zetten. De man weigerde dit te doen en gebruikte de baby juist als een menselijk schild. Uiteindelijk werd de man overmeesterd en in de boeien geslagen. Het kind werd in veiligheid gebracht.

Bron: unilad.com

Man met de langste nek doet aan fitness oefeningen

Man met de langste nek ter wereld doet fitness oefeningen

Camera model verdient € 9000 per maand voor het beledigen van mannen online