in

LOLLOL

Gescheiden vrouw van 50 heeft een ‘jaar vol plezier’ door met 12 mannen te slapen nadat ze ontdekte dat haar man een affaire had

plezier

Een 50-jarige vrouw heeft openlijk gesproken over haar ‘jaar vol plezier’, waarin ze met een dozijn mannen heeft geslapen nadat ze scheidde van haar man. Hij was namelijk de enige man met wie ze ooit seks had gehad.

Jaar vol plezier

Kate Harvey was 25 jaar getrouwd met haar man en ze voedden samen drie kinderen op in Melbourne. Maar enkele maanden voor de Covid-pandemie ontdekte mevrouw Harvey dat haar man een affaire had. Na tweeënhalf jaar de trauma’s van het huwelijk te hebben verwerkt en haar kinderen te hebben ondersteund, was mevrouw Harvey klaar om terug te gaan daten. Ze schat dat ze sinds januari vorig jaar met wel 12 intieme partners heeft geslapen.

‘Ik ben gestopt met tellen na een tijdje’, zei ze op SBS’s Insight. Hoewel sommige van haar ‘friends with benefits’ van dating-apps kwamen, heeft ze anderen in het echte leven ontmoet. ‘De jongste met wie ik heb geslapen was 28 en de oudste was 48’, zei mevrouw Harvey. ‘Mijn ideale leeftijdscategorie is tussen de 38 en 44 jaar oud.’ Mevrouw Harvey, die werkt als zakenvrouw, schrijver en parttime actrice, zei dat seksualiteit en seks geen prioriteit voor haar waren toen ze opgroeide.

plezier

Seksuele relatie

Ze zei dat hoewel haar seksuele relatie met haar man ‘soms leuk en vervullend’ was, ze zich nu richtte op dingen die ze wilde verkennen. ‘Dingen zoals ruw spel, rollenspel en het gebruik van speeltjes en al deze dingen, wat een moeilijk gesprek is om te hebben met iemand met wie je een langdurige relatie hebt’, zei ze. ‘De jongere mannen zijn behoorlijk fit, dus ze kunnen je optillen en tegen de muur duwen en je op bed gooien.

‘In mijn persoonlijke en professionele leven ben ik degene die de leiding heeft, dus het is heerlijk om die controle op te geven en alleen maar gecontroleerd en gedomineerd te worden.’ Mevrouw Harvey zei dat ze geen interesse meer heeft in het nastreven van een langdurige monogame relatie.

Bron: Dailymail

Beeld: Pexels

rijkdom

De rijkste man aller tijden won en verloor zijn hele rijkdom in twee minuten

man met scrotum

Man kon zeven jaar lang niet intiem zijn met zijn vrouw en dit is waarom