in

Doodverklaarde vrouw wordt wakker en begint in haar kist te kloppen tijdens begrafenis

kist
Beeld: YouTube @The Telegraph

Een vrouw die in het ziekenhuis dood was verklaard, was niet echt dood en klopte op haar kist tijdens begrafenis.

Kloppen op kist

De familieleden van de 76-jarige vrouw schrokken toen ze klopgeluiden hoorden uit haar kist. De regering is nu een onderzoek gestart naar het ziekenhuis in Ecuador. Bella Montoya werd vervolgens met spoed teruggebracht naar het ziekenhuis nadat familie zich realiseerde dat ze nog in leven was. Nadat het incident had plaatsgevonden, probeerde het ministerie van Volksgezondheid de Ecuadorianen gerust te stellen dat het ‘het aanbod van gezondheidsdiensten aan de bevolking op alle zorgniveaus handhaaft’.

Er wordt gekeken naar de manier waarop het ziekenhuis overlijdenscertificaten afgeeft, omdat een technische commissie de manier waarop het ziekenhuis overlijdenscertificaten afgeeft onder de loep neemt, zei het ministerie in een verklaring. De gepensioneerde verpleegster werd vrijdag (9 juni) teruggebracht naar de medische kamer in de centrale stad Babahoyo. Zoon Gilberto Balberán vertelde aan The Associated Press: “We zijn er allemaal van geschrokken.” Terwijl het onderzoek nog gaande is, zei het Ecuadoraanse Ministerie van Gezondheid dat Montoya op maandag (12 juni) op de intensive care van het Martín Icaza Ziekenhuis in Babahoyo lag.

Beroerte

Aanvankelijk was de oudere vrouw in het ziekenhuis opgenomen met een mogelijke beroerte en een hartstilstand. Een dienstdoende arts verklaarde haar dood nadat ze niet reageerde op reanimatie, aldus het ministerie. Volgens haar zoon stond in haar overlijdensakte dat ze was overleden aan “een hartstilstand als gevolg van een niet nader omschreven cerebrovasculaire aandoening”.

De familie bracht haar vervolgens naar een uitvaartcentrum, waar ze vreemde geluiden uit de kist begonnen te horen. “We waren daar met ongeveer 20 mensen,” voegde Balberán eraan toe. “Na ongeveer vijf uur van de wake begon de kist geluiden te maken. “Mijn moeder was in lakens gewikkeld en zat tegen de kist aan. En toen we dichter bij kwamen zagen we dat ze zwaar ademde.”

Bron: Unliad

Beeld: YouTube @The Telegraph

inschrijving

28-jarige vrouw gearresteerd na inschrijving op school als 17-jarige student

Man betrapt moeder en zus tijdens het 'doen van de daad' met zijn boezemvriend!

Man betrapt moeder en zus tijdens het ‘doen van de daad’ met zijn boezemvriend!