in

WTFWTF

Colombiaanse man die verloofd is met een lappenpop kondigt aan dat zijn verloofde “zwanger” is van hun derde kind

verloofd met lappenpop

Een man die beweert verloofd te zijn met een lappenpop heeft aangekondigd dat zijn verloofde ‘zwanger’ is van zijn derde kind.

Verloofd met lappenpop

De TikTokker uit Colombia, die zijn controversiële ‘relatie’ documenteert onder het sociale media-account @montbk959, ontmoette de liefde van zijn leven nadat hij een aantal jaren vrijgezel was geweest. Hij kwam eerder in het nieuws nadat hij zijn plannen voor een droomhuwelijk met Natalia onthulde. En het paar heeft al een zoon en dochter. Nu verwacht het stel hun derde, die Sammy zal heten.

In een recente video, met 120.000 views en 2.194 likes, filmde de man Natalia en zichzelf in bijpassende T-shirts met ‘Papa van Sammy’ en ‘Mama van Sammy’ erop geschreven. In een andere video, gedeeld met zijn 70.000 volgers, gaf het gelukkige koppel een babyborrel. Gebruikers van sociale media feliciteerden de man met zijn groeiende kroost, terwijl anderen er de draak mee staken.

@montbk5959

♬ Deseos – Eddie Santiago

Een natuurlijke bevalling of keizersnee?

Oscar Castañeda More zei: “Gefeliciteerd. Een nieuw lid voor de familie. Catherine Gaona vroeg: “Een natuurlijke bevalling of een keizersnede? Iemand anders voegde eraan toe: “Het is al drie, weet je niet [hoe je] het condoom moet gebruiken?

Iemand anders zei: ‘Gefeliciteerd bro, ik wou dat ik zoveel geluk had.’ De man heeft zijn volgers al eerder geconfronteerd met hun zorgen rond de bizarre relatie. Hij vertelde volgers: ‘Zonder de poppen zou ik meer alleen zijn dan wie dan ook. Ik heb tenminste iets. ‘ ‘Ze weten niet hoeveel ik van haar hou, ik heb het dit hele jaar met haar uitgehouden.’ Maar hij is echter niet de eerste die verliefd wordt op een lappenpop en besluit om een gezin te stichten.

Bron: daily mail

Man confronteert bruidegom midden in huwelijksvoltrekking: 'Je zou met mijn dochter trouwen over een paar dagen!'

Man confronteert bruidegom midden in huwelijksvoltrekking: ‘Je zou met mijn dochter trouwen over een paar dagen!’

dramatische reactie

Meisje van 8 heeft een zeer dramatische reactie op de ontdekking dat ze een nieuw broertje of zusje krijgt