in

WTFWTF LOLLOL

Tatoeëerder pronkt met sproeten die ze heeft getatoeëerd op klant die hiervoor 900 km gereisd heeft

Tatoeëerder pronkt met sproeten die ze heeft getatoeëerd op klant die hiervoor 900 mijl gereisd heeft
Beeld: TikTok @daisylovesick

Een Australische tattoo artiest is viraal gegaan nadat ze een video, waarin ze met een aangebrachte tattoo pronkt. Als je denkt dat het om een spectaculaire tattoo gaat, heb je het glad mis. Het gaat echter om een paar sproeten die ze in de vorm van een tattoo heeft aangebracht in het gezicht van een klant.

Tatoeëerder pronkt

Alsof de tattoo op zich niet erg genoeg is, heeft de klant speciaal hiervoor een reis van maar liefst 900 km moeten afleggen. De in Brisbane woonachtige tattoo artiest, Daisy Lovesick, onthulde eerder deze maand de sproeten tattoo op haar nu virale TikTok-account. Ze pronkt ermee en is er trots op. In de video ontwierp ze zelfs een mini hartvormige sproet om toe te voegen aan haar collectie. Daisy nam foto’s op van Michaela voordat ze de tatoeage gezet heeft. De tatoeëerder zei ook dat met Michaela was afgesproken dat ze zouden gaan voor ‘medium dekkende sproeten’. Daisy legde het volledige proces van het inkleuren van de sproeten uit in de video: “Ik breng mijn sproeten altijd in kaart terwijl mijn klanten rechtop zitten en ik laat ze in de spiegel kijken om te controleren of ze gelukkig zijn voordat we beginnen.”

@daisylovesick OBSESSED with these freckle tattoos ✨ #freckletattoo #facetattoo #cosmetictattooartist #tattooartist ♬ Timelapse – Michael Logozar

Tattoo van sproeten

De tatoeëerder begon het inktwerk toen Michaela tevreden was met de tatoeage, want er was geen weg meer terug. Daisy haalde direct na het zetten van de tatoeage de camera tevoorschijn, waarin ze het geheel omschrijft als ‘boze, boze huid’. Je merkt meteen dat Michaela’s huid erg rood en gezwollen is, maar Daisy voegt eraan toe dat dit normaal is en vaak na een uur weer wegtrekt. Ze zei: “Vaak zullen de sproeten er zo uitzien direct nadat ze klaar zijn.” Tot slot voeg ze aan toe: “Mijn klanten zijn er volledig op voorbereid dat ze zo de studio uit gaan lopen.”

Bron: Ladbible

Beeld: TikTok @daisylovesick

'Curvy' leraar adresseert kritiek ouders over 'aandachtszoekende' posts

‘Curvy’ leraar reageert op kritiek ouders over ‘aandachtszoekende’ posts

Vrouw veroorzaakt aanrijding onderweg naar de kerk: weigert om bescheiden te overleggen