in

Buurtbewoners verbaasd: hond doorkauwt brievenbus van voordeur

Hond doorkauwt brievenbus

Zodra honden een geluid aan de deur horen, staan ze op en janken naar de mysterieuze bezoeker aan de andere kant. Maar terwijl de meeste pups gewoon naar de gang rennen, een beetje blaffen en het dan laten gaan, werd één hond duidelijk veel te opgewonden.

Hond doorkauwt brievenbus

Buurtbewoners konden niet geloven wat ze zagen toen een medebewoner een foto deelde van een hond die met zijn kop uit de voordeur hing. En dan bedoelen we niet dat de deur al op een kier stond en de brutale hond zijn kop door de opening stak.

In de bizarre clip is te zien hoe de hondachtige een gat scheurt door de PVC-deur, waar de brievenbus had moeten zitten, en erop kauwt tot hij zijn kop eruit kan steken. Een foto van een voorbijganger werd later gedeeld op de Fife Jammer Locations groep op Facebook, iemand grapte: “Verschillende soorten deurbellen in Kelty.” Velen vroegen zich af of de foto echt was of niet.

Arme eigenaar

Een gebruiker zei: “Ik liep er langs op weg naar de crèche en hij zat met zijn tong naar buiten te kijken.” Een ander zei: “Ik vraag me af wat ik eerder hoorde. OMG!!!” “Ik heb dit vanmorgen gezien en mijn hoofd staat op springen… nu ik de video heb gezien is het duidelijker… wat een gekke hond en arme eigenaar die ermee omgaat”, zei een derde.

Een ander voegde eraan toe: “Stel je voor dat je de gemeente belt en zegt: ‘Ik heb een nieuwe brievenbus en een halve deur nodig, want mijn hond heeft zich een weg naar buiten geknaagd’.”
Hoewel velen het tafereel amusant vonden, zeiden anderen dat het geen lachertje was. Sommigen beweerden dat het een teken was dat de hond van streek was. “Honden doen dit omdat ze angstig zijn”, zei een gebruiker. “Mijn Duitse herder kwam door twee deuren toen mijn dochter werd geboren. Ik moest haar altijd meenemen als ik wegging met mijn dochter. Een ander merkte op: “Weet niet waarom mensen dit grappig vinden. Arme hond is blijkbaar gestrest of verveeld.” “Hopelijk doet de hond zichzelf of anderen geen pijn. Moet zo gestrest zijn. Arm ding,” voegde iemand anders toe.

Bron: Ladbible

Vrouw verslaafd aan het eten van matrassen: 'At haar bed van moeder op!'

Vrouw verslaafd aan het eten van matrassen: ‘At matras van haar moeder op!’

Getrouwd stel met leeftijdsverschil van 61 jaar gaat voor eerste kind: 'Echtgenoot is ouder dan grootvader echtgenote!'

Getrouwd stel met leeftijdsverschil van 61 jaar gaat voor eerste kind: ‘Echtgenoot is ouder dan grootvader echtgenote!’