in

Vliegtuigpassagiers pleiten voor ‘kindvrije zones’ na incident waarbij ouders niet ingrepen

kindvrije zones
Beeld: YouTube @goviral


Een koppel wordt zwaar bekritiseerd nadat een video viraal is gegaan waarin te zien is hoe hun kleuter gedurende acht uur lang een vliegtuig op stelten zet. Als reactie op de video is er zelfs een oproep gedaan om ‘kindvrije zones’ in vliegtuigen te creëren.

Kindvrije zones

De video werd gedeeld op Reddit. Op de beelden is te zien hoe een kleuter op een uitklaptafeltje staat te springen. Wat ervoor zorgt dat de passagier voor haar hevig door elkaar wordt geschud. Degene die het filmpje online heeft geplaatst, schreef in zijn Reddit-post dat het meisje acht uur lang haar gang kon gaan en dat de ouders niet hebben ingegrepen. Op Reddit ontstond een verhitte discussie waarin de ouders van het meisje duidelijk de schuld kregen:

“Als mijn kinderen zich zo zouden gedragen en ik zou niets doen, zou ik me als ouder een mislukking voelen.” “Mijn kind heeft enorm veel energie, maar ik zou dit nooit toestaan. Zeker niet in een vliegtuig.” Anderen brachten naar voren dat er ‘kindvrije zones’ in vliegtuigen zouden moeten zijn om incidenten te voorkomen.

Bron: Zita

Beeld: YouTube @ goviral

duiken in zwembad

Deze kat zorgt voor flink wat paniek door in het zwembad te vallen

voor altijd samen

35-jarige ontwerpster onthult: “Ik heb $3.200 betaald om mijn dode kat in te vriezen zodat we ‘voor altijd samen’ kunnen zijn”