in

Demonstranten lijmen zichzelf vast, maar zien 1 ding over het hoofd

Demonstranten

Duitse demonstranten die tijdens een concert in Duitsland probeerden te protesteren, hadden een beschamend moment nadat ze zich aan een verwijderbare reling hadden vastgelijmd.

Demonstranten

De demonstranten betraden het podium tijdens een uitvoering van Beethovens Vioolconcert in de concertzaal Elbphilharmonie in Hamburg. Ze klampten zich vast aan de reling van de dirigent om de show te verstoren als onderdeel van hun klimaat protest, wat leidde tot boegeroep van het publiek. Duitse klimaatactivisten die tijdens een concert in Duitsland probeerden te protesteren, hadden een beschamend moment nadat ze zich aan een verwijderbare reling hadden vastgelijmd.

Een van de demonstranten zou hebben geroepen: “We onderdrukken collectief de klimaatramp en nemen zo een leven in veiligheid en vrede weg van onze kinderen! Net zoals er maar één vioolconcert van Beethoven is, hebben we maar één planeet waarvan we de grenzen zo negeren dat klimaatgerelateerde rampen steeds frequenter en dodelijker worden”.

Schilderijen

Eco-protesten van groepen als Extinction Rebellion en Just Stop Oil zijn de afgelopen maanden toegenomen omdat ze oproepen tot dringende verandering om het milieu te beschermen.

Onlangs werd een Just Stop Oil-demonstrant gevangen gezet omdat hij zichzelf had vastgelijmd aan de lijst van een schilderij van Van Gogh in een Londense galerie. Een rechter zei dat het 18e-eeuwse frame “permanent beschadigd” was door de stunt.

Just Stop Oil heeft gezegd dat het overweegt om beroemde schilderijen te schrappen omdat ze dreigen hun protesten op te voeren. De afgelopen weken hebben eco-activisten Just Stop Oil soep gegooid naar het schilderij Zonnebloemen van Van Gogh en een zwarte, olieachtige vloeistof gegooid naar het beroemde schilderij Klimt in Wenen.

Bron: Ladbible.com

Beeld: Twitter @JustStop_Oil, @IngridStangl1

Stewardess legt uit waarom je geen korte broek in een vliegtuig mag dragen

Stewardess legt uit waarom je geen korte broek in een vliegtuig mag dragen

zalmfilet

Mensen walgen als vrouw rauwe zalmfilet eet in de bus