in ,

Gast off- air gezet door radio-dj’s na uitspraak: “mannen zouden mogen vreemdgaan!”

Beeld: TikTok @ KyleAndJackieo

Myron Gaines en Walter Weekes, van de Fresh & Fit Podcast, waren bij Kyle en Jackie O in hun radioshow in Australië om over relaties te praten. Maar jammer genoeg waren geen van de radio-dj’s enthousiast over beide gasten na een reeks bizarre bewering over monogamie. Één van ze deed namelijk de volgende uitspraak: mannen zouden mogen vreemdgaan! Ja, het was vast geen goed idee om zo een uitspraak te maken hea?

Vreemdgaan

Gaines zei tegen Jackie O dat mannen en vrouwen van nature verschillend zijn en dat mannen vrij moeten zijn om hun zaad te verspreiden als ze in een relatie zitten. Zoals je je kunt voorstellen, dat viel niet in goede aarde. Helemaal niet. Hij zei: “als vrouwen vreemdgaan willen ze aandacht, maar mannen willen alleen maar seks. Mannen en vrouwen zijn niet hetzelfde. “Dus ik denk dat een man seks kan hebben met andere vrouwen en toch van zijn meisje kan blijven houden.

Jackie O sprong er toen in: “Zeg je nu dat mannen andere opties mogen verkennen, maar dat wij gelukkig moeten zijn met jou en geen opties mogen verkennen? Gaines antwoordde: “Absoluut, gesloten aan jouw kant, open aan mijn kant, en ik denk… ” “Waarom? Waarom zou iemand daar mee instemmen?” vroeg Jackie O. Kyle zei toen: “Je kunt niet zomaar met dat ding gaan gooien.” Ik sprak met Dan Bilzerian… “

@kyleandjackieo

Say “let me finish” again!!!! 👋👋👋👋 Hear the FULL BLOW UP with the “Fresh & Fit” guys on The Kyle & Jackie O Podcast! 🎧

♬ original sound – KyleAndJackieo

Off-air gezet

Gaines onderbrak en vroeg de presentatoren om ‘hem te laten uitpraten’, maar Kyle beet terug en vertelde hem dat zijn antwoorden ‘saai’ waren en dat hij hun vragen nooit goed beantwoordde “Ik ben het beu dat jullie je lange, saaie antwoorden afmaken die telkens hetzelfde antwoord zijn als we jullie een vraag stellen,” schreeuwde hij. “Zet die clowns gewoon uit. Tot ziens, jongens. Word volwassen, bel ons terug als je 30 bent, een beetje hersens hebt en niet rondloopt om je door je eigen d***s te laten leiden. Doei doei, zie je later! Zet ze uit!”

Elders in het interview had Gaines ook gezegd dat vrouwen geen Instagram zouden mogen hebben als ze in een relatie zitten. Hij zei: “Als ik me aan je ga binden, je een huwelijk geef, je een titel geef, je een ring geeft, je kinderen geef, verwacht ik een bepaald type vrouw.” Nadat Jackie O hem vertelde dat vrouwen niet bij mannen horen en hem vroeg om zichzelf uit te leggen, voegde Gaines eraan toe: “Je vindt het misschien niet leuk, het kwetst misschien je gevoelens, je zegt misschien ‘Ik ben geen stuk eigendom’ of wat dan ook, maar met alle respect, f**k je gevoelens.”

Bron: Unilad

Beeld: Beeld: TikTok @ KyleAndJackieo

Officiële trailer Lord Of The Rings verschenen en het ziet er episch uit

Dit zijn 6 onvoorspelbare films op Netflix