in

Vrouw geeft de ontlasting van de hond van haar buren weer aan hun!

Vrouw geeft de ontlasting van de hond van haar buren weer aan hun!
Beeld: dailymail.co.uk

Een vrouw heeft de ontlasting van de hond van haar buren weer aan hun overhandigd, omdat zij de situatie helemaal zat was. Als je het zo leest, dan moet je vast wel denken dat er meer aan de hand moet zijn. Dat er meer speelt, is overduidelijk. Maar het gaat hier puur om een vrouw die het zat is om steeds achter de feiten aan te rennen.

Vrouw geeft de ontlasting van de hond van de buren weer terug

De vrouw besloot om zelf actie te ondernemen nadat haar buurman herhaaldelijk toeliet dat hun hond zijn behoefte deed in haar tuin. Andrea Whiteside, 53 jaar oud, had genoeg van de mensen naast haar die hun hond lieten poepen buiten haar huis. Begin deze maand wachtte Andrea, afkomstig uit Lancaster, de hardnekkige vervuiler op met een plan om de hondenpoep terug te sturen naar waar het vandaan kwam. De video, die de hilarische beelden op camera vastlegt, begint met Andrea met in haar hand een honden tas vol rommel. Zij wacht tot haar buurman, die hondenpoep veroorzaakt, langs haar voortuin loopt tijdens haar dagelijkse wandeling.

Confronteert haar buren

Beelden van de deurbel camera laten Andrea zien terwijl ze met haar vriendin Samantha Smalley op haar stoep praat, slechts enkele momenten voordat haar buurman langs haar huis loopt. Terwijl ze over haar tuinhek leunt, zegt Andrea zonder een beat over te slaan: ‘Neem hier schat, dit is van jou. Je hond scheet weer buiten mijn tuin.’ De voorbijganger neemt verward en met tegenzin de bevlekte zak aan zonder een woord te zeggen en inspecteert deze aarzelend voordat hij verder loopt. Andrea was duidelijk niet van plan om deze zaak zo te laten. Aan de andere kant moet haar buurman verantwoordelijkheid nemen over wat zijn hond gedaan heeft.

Bron: dailymail.co.uk

Beeld: dailymail.co.uk

verleden

Deze sprekende pop heeft een zeer duister verleden

Jongedame overleefd kanker maar kan niet meer stoppen om middelvinger te tonen

Jongedame overleefd kanker maar kan niet meer stoppen om middelvinger te tonen