in

WTFWTF LOLLOL

Man die € 21636.11 uitgaf om op een wolf te lijken, wil gewoon vrij zijn van menselijke relaties!

Man die € 21636.11 uitgaf om op een wolf te lijken wil gewoon vrij zijn van menselijke relaties!
Beeld: ladbible.com

Een man heeft € 21636.11 uitgegeven om op een wolf te lijken. Het hoofddoel hiervan is om vrij te zijn van menselijke relaties. Mensen zijn sociale wezens en dat betekent dat we elkaar nodig hebben. In het verlengde hiervan gaan we relaties aan met anderen. Denk hierbij aan een relatie in de liefdessfeer of een relatie in de werksfeer. Voor deze man was dit alles overbodig en daarom nam hij het besluit om zichzelf te transformeren.

Gaf € 21636.11 uit om op wolf te lijken

Toru Ueda, een ingenieur uit Tokio, houdt ervan om te ontspannen en tot rust te komen door zijn wolvenkostuum aan te trekken. Vier mensen hebben in zeven weken het kostuum klaargemaakt. Het lag in de bedoeling dat Toru aan zijn normale menselijke leven kon ontsnappen door zich een wolf te voelen. Ueda, 32, betaalde drie miljoen yen voor zijn kostuum dat speciaal was gemaakt door Zeppet, een bedrijf dat modellen en kostuums maakt voor tv-shows en films. Hoewel het een behoorlijke hoeveelheid geld is om op te hoesten, is het elke cent waard voor Ueda. Nu kan hij in alle vrijheid leven. Tegen The Times zei hij: “Als ik mijn kostuum draag, heb ik het gevoel dat ik niet langer een mens ben.”

Beeld: YouTube @ George Takei’s Oh Myyy

Vrij zijn van menselijke relaties

“Ik ben vrij van menselijke relaties. Allerlei problemen gerelateerd aan werk en andere dingen kan ik vergeten.”. Ueda stelde strikte eisen aan zijn wolvenpak en gaf het bedrijf aan dat hij de meest realistische wolf pakje wilde die ze konden maken. Hij moest zich normaal als een wolf kunnen voortbewegen. Ueda gaf aan dat zijn vrienden niest van het pakje moeten hebben. Ze zijn wel blij dat hij hierdoor wel zichzelf kan zijn.

Bron: ladbible.com

Tatoeages in gezicht

Man onthult: ‘Ik werd afgewezen tijdens sollicitaties om de tatoeages in mijn gezicht’

Vader en dochter hebben een relatie met elkaar: 'Het is een fenomeen genaamd 'genetische seksuele aantrekkingskracht!'

Vader en dochter hebben een relatie met elkaar: ‘Het is een fenomeen genaamd ‘genetische seksuele aantrekkingskracht!’