in

Dit is het ongelooflijk moment waarop auto de lucht in schiet en tegen een huis botst

auto
Beeld: Facebook

Een auto is de lucht in geschoten en tegen de tweede verdieping van een huis in centraal Pennsylvania gebotst.

Auto botst tegen huis

Op 6 augustus werd Junction Fire Company opgeroepen om de Decatur Volunteer Fire Company te assisteren bij een melding van een auto-ongeluk. Volgens een verklaring op Facebook arriveerde de chef van de Decatur Volunteer Fire Company ‘binnen enkele minuten’ ter plaatse. Daar trof hij een auto aan die vastzat in de tweede verdieping van het huis. En de bestuurder had zichzelf al uit het voertuig gehaald. Hij werd naar het Geisinger Lewistown ziekenhuis gebracht en zijn toestand is op dit moment nog onbekend. Drie mensen waren in het huis op het moment van het ongeluk.

Geëvalueerd

Ze werden ter plekke geëvalueerd door paramedici, maar niet naar het ziekenhuis gebracht. De brandweer denkt dat het voertuig een kleine duiker naast de oprit van het huis heeft geraakt. Hierdoor kwam het voertuig in de lucht terecht en raakte het de tweede verdieping van het huis. “(Het voertuig) raakte een duiker is ongeveer alles wat we officieel kunnen zeggen,” vertelde een woordvoerder van de brandweer aan FOX43.

Het kostte hulpverleners volgens de brandweer ongeveer drie uur om het voertuig van de tweede verdieping van het huis te verwijderen. En reddingswerkers stabiliseerden vervolgens het huis en hielpen de huiseigenaren een zeil over het gat te leggen om het gebouw te beschermen tegen de komende stormen. De kosten van de reparaties aan het huis moeten nog geschat worden.

Bron: Ladbible

rekening betalen

Koppel dat restaurant ontvluchtte zonder te betalen verontschuldigt zich bij eigenaar en betaalt rekening volledig

seafood restauarant

Dit is het seafood restaurant waar klanten hun eigen vis vangen