in

Man met ongelooflijk grote biceps laat mensen absoluut geschokt achter

enorme biceps
Beeld: TikTok

Een TikToker met de naam theanimalhilemakumu heeft een aanzienlijke aanhang opgebouwd en laat mensen verbijsterd achter met zijn enorme biceps.

Biceps

De contentmaker heeft bijna 140.000 volgers op het platform en 1,3 miljoen likes voor zijn video’s verzameld. En het is niet moeilijk om te zien waarom. Een video waarin de man danst en zijn spieren laat zien, heeft velen in ongeloof gebracht over de grootte van zijn biceps. Eerlijk gezegd krijg ik flashbacks naar Johnny Bravo.

Een gebruiker via Twitter zei: “Ze noemen hem de straffer…ze zeggen zelfs dat als hij ’s nachts slaapt, hij de deuren niet op slot doet.” Een ander schreef: “How tf does he wear shirts.” Terwijl een derde commentaar gaf: “hij heeft opblaasbare SpongeBob-armen.” Een ander deelde: “Dude ziet eruit als Popeye toen de spinazie zich aan het nestelen was.” Over Popeye gesproken, een Russische man die zijn armen vol olie pompte om net zulke grote biceps te krijgen, gaf toe dat hij spijt had van de transformatieprocedure. Kirill Tereshin, ook wel ‘Russische Popeye’ genoemd, had spijt van het opblazen van zijn armen tot een enorme omvang. Het leverde hem aanzienlijke problemen op en zelfs levensbedreigend is geweest.

@theanimalhilemakumu

♬ original sound – user5208526473543

Geblokkeerd

Kirill injecteerde ongeveer drie liter vaseline in zijn armen. Waardoor de bloedtoevoer naar zijn spieren werd geblokkeerd en wat weefsel werd gedood. De inwoner van Rusland onderging een reeks operaties om de klonten vaseline en het dode spierweefsel te verwijderen, nadat hij geconfronteerd werd met het risico dat zijn armen geamputeerd hadden kunnen worden. “Ik wil van [deze] armen af,” onthulde hij eerder dit jaar op sociale media. “Maar helaas is er geen oplossing meer. Aangezien ik 26 jaar ben en dit jaar 27 word, is mijn lichaam al op leeftijd.” Kirill zei dat hij enorme biceps wilde om ‘mooie vrouwen’ aan te trekken, en legde uit dat het voor een gewone man onmogelijk was om met zulke meisjes uit te gaan.

In een video legde Kirill uit hoe hij plantaardige olie in zijn arm begon te spuiten om zijn uiterlijk te veranderen. Hij zei: “Eerst begon ik plantaardige olie te injecteren, ik kookte het in een steelpan en injecteerde dan elke dag vijf milliliter. “Maar ik begon te begrijpen dat de olie na twee weken de spier verliet. Daarom ging ik over op vaseline-olie, waardoor ik in een half jaar enorme winst boekte.” Wat is er gebeurd met gewoon een paar bicep curls doen?

Bron: Ladbible

scheten

Man verbiedt vriendin scheten te laten in huis omdat hij dat onvrouwelijk vindt

amazon pakket

Moeder poept in Amazon pakketje om wraak te nemen op ‘dief’