in

WTFWTF LOLLOL

Vrouw vergroot ‘meloenen’ en kan ze amper dragen: valt regelmatig van de trap

Beeld: YouTube @truly

Natuurlijk moet iedereen kunnen kijken en leven zoals ze willen. Zolang ze anderen daarbij geen pijn doen. Opvallen tussen de massa is geen zonde, en anderen beoordelen op hun uiterlijk zegt veel over jezelf. Integendeel zijn de degenen die het aandurven om te leven zoals ze willen in deze rechthebbende samenleving bewonderenswaardig. En dat is het geval voor Foxy Menagerie. Dit 42-jarige model heeft haar leven gewijd aan het krijgen van de grootst mogelijke “meloenen”.

Grootste “meloenen”

Het begon allemaal meer dan zes jaar geleden, toen Foxy Menagerie haar eerste plastische chirurgie onderging. Na haar scheiding wilde ze haar uiterlijk wat meer pit geven voordat ze zichzelf weer op de datingmarkt begaf. Sindsdien is haar doel geweest om een ​​lichaam te hebben met de vorm van een zandloper. Enorme borsten en kont. Maar hoewel haar “bovenste plank” al enorm is, wil ze dat ze nog groter worden. “Ik wil het perfecte zandloperfiguur”, zegt ze. De implantaten van het 42-jarige model bevatten maar liefst 6.640 cc, maar dat is volgens haar niet genoeg. Momenteel gebruikt ze producten om haar borsten nog meer te laten groeien. “Dus hopelijk zal ik heel snel 7.000 cc (kubieke centimeter) halen voordat ik weer geopereerd moet worden”, zegt Foxy Menagerie, volgens Unilad.

Nog meer plastische chirurgie

Mensen vragen zich af waarom ze nog meer plastische chirurgie wil. “Ik streef naar een meer met een zandloper gevormde look met lichaamsaanpassing. Ik wil het perfecte zandloperfiguur. Tot op zekere hoogte, ja, ik ben een beetje geobsedeerd door chirurgie, gewoon omdat ik het resultaat erg leuk vind. Ik voel me fantastisch als ik een operatie heb ondergaan, het maakt me zo blij om de nieuwe persoon te zien die ik aan het worden ben.” Zegt Foxy.

Het model draagt ​​momenteel een BH-maat ZZ (!), Volgens The Sun – maar geeft toe dat haar gigantische borsten het dagelijks leven soms een beetje lastig maken. “Het ergste van het hebben van zulke grote borsten zijn enkele van de gekke kleine dingen waarvan ik ontdek dat ik ze plotseling niet kan doen. Koken op de voorste brander van het fornuis is dus geen goed idee, want dan is het zoals mevrouw Doubtfire. Dat is slecht.”

Bron: The laughclub

Beeld: YouTube @truly

Fans onder de indruk van eerste beelden Lord of the Rings serie

Gokker krijgt €320.000 nadat casino weigerde om jackpot uit te betalen