in

Elon Musk reageert op feestende shirtloze memes op jacht

Elon Musk reageert op feestende shirtloze memes op jacht
Beeld: Instagram @elonmusk.ab/ Unsplash

De rijkste man ter wereld werd onlangs gespot met een ontbloot bovenlijf op een jacht. En ja wat volgde was een golf van memes en reacties over zijn lichaamsbouw.

“Free the nip”

Elon Musk is de laatste tijd veel in het nieuws vooral door zijn inmiddels gecancelde overname van Twitter. Hij begaf zich onlangs richting het Griekse eiland Mykonos met Ari Emanuel (Entourage) en diens partner, waar zij op een luxe jacht aan het feesten waren en genoten van een drankje.

Je zou denken dat een man van zijn kaliber zich niet druk zou maken om de vele vooral negatieve opmerkingen die volgende nadat de foto’s van Musk op het dek in een handdoek naar buiten kwamen. Elon begaf hij zich dan ook met humor naar Twitter om zijn reactie te geven.

Haha damn, maybe I should take off my shirt more often … free the nip!!
(already back in the factory btw)

— Elon Musk (@elonmusk) July 18, 2022

Body-Shaming Elon Musk

Alhoewel de foto’s veel grappige memes en vergelijkingen met zich mee bracht zijn sommige mensen wel teleurgesteld over de reacties. Sommige vergeleken de bouw van Musk met dr. Robotnik en de voorkant van een auto.

Body shaming is tegenwoordig een veel voorkomend fenomeen. En ook op Twitter was niet iedereen even positief over de memes. Een enkeling was van mening dat body shaming oké is als de persoon zelf niet ‘aardig’ is vanwege opmerkingen die Musk ooit maakte en de manier waarop hij zijn rijkdom heeft vergaard.

Gelukkig ligt Elon hier zelf niet wakker van en maakt hij waarschijnlijk drukker om de uitspraak van de rechter die zijn terugtrek van de koop van het Social media platform toch terug wilt draaien.

Bronnen: http://Unilad.com, Twitter

Buren ruzie eindigt met de ultieme wraak

Karma op zijn best: Idioot probeert sneeuwman omver te rijden

Karma op zijn best: Idioot probeert sneeuwman omver te rijden