in

Vegetarische activist confronteert klant van KFC vóór KFC-restaurant!

Vegetarische activist confronteert klant van KFC vóór KFC-restaurant!
Beeld: YouTube @Sarah Ryder

Een vegetarische activist heeft een klant van KFC aangesproken voor het eten van vlees. Activisten worden vooral gekenmerkt door hun gedrevenheid om hun stem te laten horen. In de meeste gevallen vechten ze voor aspecten die te maken hebben met het milieu of de maatschappij. De desbetreffende activist heeft meer een hart voor dieren.

Activist spreekt KFC klant aan

De klant bevond zich in zijn auto samen met een andere man. De activiste kwam helemaal aan het raam van zijn auto om haar rede te voeren. De man die in gesprek was met de activist was de bestuurder, maar ze was aan de kant van de bijrijder. De persoon die in de bijrijder stoel zat was degenen die een portie KFC kip aan het eten was. Om de activiste een beetje van streek te halen, nam hij op een provocerende manier een hapje van zijn gefrituurde kip. Bij het zien van dit begon de activiste te walgen. Ze kon zich namelijk niet voorstellen dat er mensen zijn die dit met een arme kip doen.

Beeld: YouTube @Sarah Ryder

Protesteren vóór KFC-restaurant

Waarom de activiste ervoor gekozen heeft om vóór een KFC-restaurant te protesteren is niet bekend. Op een gegeven moment hield de klant de vrouw voor dat ze een lederen jacket aan had. De activiste antwoordde door te stellen dat hij het accent van het onderwerp niet moest verleggen. Daarnaast zei ze dat haar jacket niet echt was. De KFC klant vroeg de activiste waarom ze hem heeft uitgekozen om haar ‘verhaal’ te doen. Hij was namelijk van mening dat er ook andere klanten in de buurt waren. Hierop gaf ze aan ook hun te zullen aanspreken, maar dat hij op haar moest wachten.

Bron: facebook.com

Australische man wordt verliefd

Australische man wordt verliefd op robot en hoopt met haar te trouwen

Vriend dumpt zijn vriendin nadat hij ontdekt dat ze als man is geboren