in ,

Man verbaasd over dingen die zijn vrouw meeneemt op vakantie

Beeld: Unsplash

Iedereen valt tussen een van de twee kampen als het gaat om inpakken. Ofwel ben je het type inpakker dat zijn koffer een week vooraf begint te vullen, met een lijst die zowel digitaal op je telefoon als met de hand geschreven is, rekening houdend met alle weersomstandigheden, een reservekledij in je handbagage en elk item netjes opgevouwen zonder kreukels of vouwen. Of je bent een type die een uur voordat je naar het vliegveld vertrekt zijn koffer volpropt, nauwelijks aan zijn paspoort denkt en vaak zijn tandenborstel achterlaat. Echter zijn er enkele slimme hacks viraal gegaan van een vrouw die het inpakken helemaal onder de knie heeft.

Slimme hacks

Deze vrouw heeft het inpakken heel erg onder de knie dat ze zelfs een TikTok-sensatie is geworden voor het meenemen van spullen waar sommigen misschien nooit aan denken, maar die ‘gewoon logisch zijn’. TikToker Thomas Clifford heeft het platform gebruikt om inzicht te geven in het leven van zijn gezin, onder andere door een aantal van de ingenieuze reis hacks van zijn vrouw te delen. In één post worden zaken opgesomd als een pop-up wasmand, een Europese verlengkabel, een buitenhanger en een douchespeaker. Een vervolgpost toont een make-upborstel ‘met doosje om zonnecrème op te smeren’. “Scheid strand- en zwembadhanddoeken om te voorkomen dat er zand bij het zwembad komt”, luidt een andere tip, evenals het hebben van ‘geïsoleerde bedzakken’ om waardevolle spullen in op te bergen.

@thomaswclifford I hate to admit it, but she’s on to something. Things my wife takes on holiday which just make sense. #fyp #foryou #HolidayModeActivated #funny #marriage #grancanaria #paradisehotel #paradise #holiday ♬ First Class – Jack Harlow

Opmerkingen

De eerste post is meer dan een miljoen keer bekeken, met andere TikTok gebruikers overstromingen naar de opmerkingen ter ondersteuning van de reizen hacks. Een zei: “Wacht .. pop-up wasmand? U zet al uw vuile kleren binnen en pop het in uw geval klaar om naar huis te nemen?! Geniaal haha.. Ik ga het hebben.” “Ik wil met je vrouw op vakantie. Ik ga niet al die spullen in mijn koffertje dragen,” grapte een ander. Een derde merkte op: “Ze heeft mijn hart want ik doe precies hetzelfde. Gewoon logisch…” Een laatste gebruiker riep Thomas’ vrouw op om haar eigen TikTok account te maken. “Hou van het idee van de wasmand… vraag je vrouw om haar eigen social media pagina op te zetten en deel haar geweldige ideeën die zinvol zijn met de rest van ons pls,” zeiden ze.

@thomaswclifford Reply to @sidd_2710 since so many asked, here are some more of the better ideas my wife does on holiday. #fyp #foryou #summer #holiday #holidayvibes #marriage #grancanaria #paradise #lifehacks ♬ Send Me on My Way – Vibe Street

Bron: Ladbible

Beeld: TikTok

Eigenaar van werelds lelijkste hond denkt dat haar huisdier eigenlijk wel mooi is

Eigenaar van werelds lelijkste hond denkt dat haar huisdier eigenlijk wel mooi is

Mensen worden gewaarschuwd geen gevouwen dollarbiljetten op te rapen