in

Vrouw is verslaafd aan plastische chirurgie en weigert doktersadvies: “Ik houd ervan”

Beeld: YouTube @Truly

Als tiener worstelen de meesten van ons met het vinden van ons eigen imago. Je groeit snel uit je kleren, en het is een uitdaging om te weten hoe je lichaam er uiteindelijk uit zal zien. Veel mensen laten zich opereren om het uiterlijk te krijgen dat ze willen, en zolang je ouder bent dan 18, heb je alle recht van de wereld om met je lichaam te doen wat je wilt. En Anastasiia Pokreshchuk, uit Oekraïne, is zo iemand. Ze is verslaafd geraakt aan het opvullen van haar wangen, waardoor artsen haar nu hebben gewaarschuwd er niet mee door te gaan.

Verslaafd aan plastische chirurgie

Anastasiia vult haar wangen meerdere keren per jaar met een soort zuur om ze te laten opvallen, waardoor ze online veel aandacht krijgt. De 31-jarige uit Kiev, Oekraïne, zegt dat haar nieuwe look haar enorm populair heeft gemaakt bij mannen. “Natuurlijk heb ik meer aandacht met mijn filler, romantisch ook. Maar het heeft niet te maken met mijn wangen, het is omdat ik zelfverzekerder ben geworden,” zei Anastasiia volgens Ladbible.

Maar het zijn niet alleen positieve reacties. “Mijn moeder vindt dit een beetje gek, maar wat kan ze doen? Geen spijt, nooit spijt, ik ben blij met mijn wangen”, aldus Anastasiia. “Zag eruit als een grijze muis.” Voordat Anastasiia haar transformatie onderging, was ze erg ongelukkig met haar uiterlijk. “Ik schaamde me voor alles; mijn stem, mijn uiterlijk. Het was echt hard werken. Ik denk dat ik vroeger lelijk was. Mijn moeder vond dat ik vroeger van nature mooi was, maar vindt nu dat ik er exotischer uitzie en mijn vrienden zeggen dat mijn nieuwe uiterlijk beter is, omdat ik er vroeger uitzag als een grijze muis”, aldus Anastasiia.

Ze negeert wat de artsen zeggen

Met haar unieke verschijning is Anastasiia een hot topic geworden op internet, met meer dan 160.000 volgers die dagelijks gedurfde updates van Anastasiia ontvangen. Maar haar vooruitstekende wangen hebben een prijs. Anastasiia is nu verslaafd aan wang vullers en heeft zichzelf zelfs geïnjecteerd, wat erg gevaarlijk kan zijn. “Er is een reden waarom injecteerbare fillers worden toegediend door ervaren behandelaars, er is een enorme hoeveelheid vaardigheid en kennis voor nodig. Er kunnen zich complicaties voordoen,” zegt dr. Alex Karidis, volgens Ladbible.

Maar Anastasiia trotseert het advies van de artsen. “Dit kan gevaarlijk zijn, maar ik doe het met artsen die ik online leer. Ik was bezorgd, maar ik vind dit geweldig. Nadat ik de injecties had gehad en de veranderingen in mijn wangen zag, werd ik er verliefd op. Ik hou van ze, ik wil dat ze er zo uitzien en ik ben erg blij. “Ik injecteer zelf regelmatig andere delen van mijn gezicht. Ik begrijp dat ze er voor andere mensen raar uitzien, maar ik vind het niet erg”, besluit Anastasiia volgens Ladbible.

Bron: The laughclub

Beeld: Instagram @prensametromagazzin/ YouTube @Truly

Enorme alligator van 12 voet gevangen in een woonstraat in Amerika

Enorme alligator van 12 voet gevangen in een woonstraat in Amerika

Vrouw onthult dat twee mannen bij haar binnenkwamen in een Primark uniseks kleedkamer