in

Vrouw is moe van vriend die altijd ‘vijf meter vooruit loopt’

Beeld: TikTok @isabellalowengrip

De wc-bril niet omlaag doen, sokken en ondergoed naast de wasmand en ‘mansplaining’ staan zeker in het rijtje van irritante dingen die mannen doen zonder dat ze er erg in hebben. Entrepreneur Isabella Lowengrip uit Zweden, heeft er nog een aan toe te voegen. Ze is het namelijk zat dat haar vriend Paul meters vooruit loopt tijdens hun wandelingen.

Vooruit lopen tijdens wandeling

De Zweedse entrepreneur zegt zelf korte benen te hebben en haar vriend niet bij te kunnen houden vanwege de mega grote stappen die hij altijd neemt: “Ik schreeuw altijd tegen mijn vriend dat hij niet meer zo ver voor me uit moet lopen en mijn hand moet vasthouden”, zegt een geïrriteerde Isabella.

Paul begrijpt echter niet wat het probleem is dus besloot Isabella het vastleggen tijdens hun recente vakantie in Italië. De video deelde ze op TikTok waar de comments al snel overspoeld werden door vrouwen die het allemaal heel herkenbaar vonden.

@isabellalowengrip1 Do any of you recognize? #couple #capri #fypシ ♬ Love You So – The King Khan & BBQ Show

Een ‘mannending’

Het vooruitlopen blijkt als we de vrouwen in de comments moeten geloven toch echt een ‘mannending’ waar vele vrouwen zich aan ergeren. Veel reageerden dan ook door hun eigen leed te delen. Een vrouw schreef: “Mijn man heeft dat al de 13 jaar dat we samen zijn gedaan!” Terwijl een ander zei: “Ik ken het gevoel. Ik verstop mezelf soms om te kijken of hij me mist.” En een derde zei: “Ik stuur dit naar mijn man. Dit heeft zoveel ruzies veroorzaakt. Vooral op luchthavens. Mijn hart bonst, het heeft me getriggerd.”

“Omg de mijne doet dit 24/7 en ik word er gek van”, voegde een vierde eraan toe. Een ander legde uit dat jaar vriend het ook doet, maar wel elke tien minuten achterom kijkt omdat hij weet dat ze hem niet kan bijhouden. Helaas voor Isabelle is Paul echter nog steeds ‘clueless’.

Bron: Ladbible

Beeld: TikTok @isabellalowengrip

Man komt met 18 kg bevroren inktvis thuis die hij online gekocht heeft

Ondeugende peuter besmeurt met lipgloss wordt betrapt