in

WTFWTF LOLLOL

Man met aubergine die meer dan 4 kg weegt kan de daad niet meer doen

Beeld: YouTube Vice

Is de grootte van een aubergine belangrijk? Zo ja, hoe groot is dan te groot? Dit zijn vragen die bijna elke man zich in de loop van zijn leven heeft gesteld. Nou, een man uit Duitsland, lijkt dichter bij het antwoord te zijn gekomen. Hij heeft namelijk een aubergine die 4 kg zwaar is, 9 centimeter lang en 3,5 centimeter breed is. Zijn lid is zo gegroeid dat hij niet eens een seksuele partner kan hebben, omdat het nauwelijks in zijn broek past.

Man met de grootste aubergine

Michael, 51, vertelt de crew in een door Vice geproduceerd tv-programma over zijn verhaal als de man met (misschien) de grootste aubergine ter wereld. “Ik probeer ervoor te zorgen dat het niet te opvallend is, maar een nieuwe broek kopen is niet gemakkelijk”, zegt hij. Dat is het geval voor een man uit Duitsland die momenteel een “monster” tussen zijn benen verbergt. Het begon ermee dat hij ruim 20 jaar geleden een penispomp cadeau kreeg, die hij uit nieuwsgierigheid uitprobeerde.

Seksleven

Hoe beïnvloeden al deze ingrepen zijn seksleven? Ja, dat is het eerste waar de meesten van ons aan denken. Heel moeilijk om er niet aan te denken. “Als je een bepaalde grootte bereikt, zijn er bepaalde dingen die je niet meer kunt doen. Tenminste niet met iedereen en zonder voorspel. Er zijn echter andere dingen die je ermee kunt doen,” zegt Michael. De reacties van mensen zijn heel verschillend na het zien van zijn “bulge”.

“Soms merk ik dat mensen kijken. Maar met de tijd, door de jaren heen, besteed ik er geen aandacht meer aan,” vertelt de man uit Berlijn aan Vice. In de onderstaande video, die ongeveer 13 minuten duurt, zie je Michael op een festival waar zijn gigantische “pakket” veel aandacht krijgt. Sommigen willen selfies met hem nemen, sommigen willen het aanraken, en anderen willen waarschijnlijk veel meer dan alleen een kneepje.

Bron: The laughclub

Beeld: YouTube @Vice

Dit zijn de meest schokkende tattoo cover-ups!

Dit zijn de meest schokkende tattoo cover-ups!

Compilatie van baby reacties nadat papa baard geschoren heeft!

Compilatie van baby’s hun reacties nadat papa baard geschoren heeft!