in

WTFWTF

Vrouw met één “meloen” groter dan de andere wil niet geopereerd worden

Beeld: TikTok @ iamimogengrace

Imogen Grace, 26, omarmt haar lichaam volledig en heeft een operatie op de NHS om haar meloenen te vergroten afgewezen. De content creator draagt een maat 38H voor haar grotere meloen, terwijl haar andere naar schatting ongeveer half zo groot is.

Meloen vergroten

Imogen merkte al vrij vroeg dat haar borsten in een verschillend tempo groeiden. “Ik was pas 11 toen ik door de puberteit ging, en mijn borsten kwamen al vrij vroeg. “Ik zat in groep acht toen ik merkte dat ik grotere borsten had dan alle anderen. Maar eentje was beduidend groter. “Ik kwam in het elfde jaar van de middelbare school en vertelde het aan mijn moeder, die me meenam naar de dokter en die was helemaal niet geschokt.

“Ze zeiden dat ik er wel in zou groeien, maar dat ik op mijn 18e terug moest komen als dat niet zo was en dan kon ik geopereerd worden.” Hoewel Imogen op haar 18e terugkwam, besloot ze niet geopereerd te worden. “Er zat me iets dwars, ik wilde geen operatie, ik had geen last van het verschil in grootte.” Dus liet ze de operatie achterwege, en sindsdien heeft Imogen zichzelf de bijnaam The Queen of Odd Baps gegeven. Ze heeft namelijk een behoorlijke aanhang op TikTok en OnlyFans.

https://www.youtube.com/watch?v=II1zm7Opfeg

Lichaamsdeel omgezet in bedrijf

Ze heeft haar gezonde lichaamsbeeld nu omgezet in een soort bedrijf. “Toen ik op TikTok ging, heb ik mijn niche van rare borsten gecreëerd en dat is nu mijn niche op OnlyFans.” Het hebben van oneven grote borsten heeft ook niet veel invloed gehad op Imogen’s relaties. “Ik heb partners gehad en die hebben er geen last van. Ik heb er ook geen last van, dus ik zie het nut er niet van in om iets te corrigeren waar ik niet echt last van heb.”

Maar helaas krijgt Imogen nog steeds wrede opmerkingen online: “Iedereen heeft een mening over mijn borsten. Ik krijg wel veel nare opmerkingen, maar ik scroll er gewoon langs. Als het echt erg is, blokkeer ik ze.”‘

@iamimogengrace

♬ 4 the t1tss – isabel

Bron: Ladbible

Beeld: YouTube @SWNS & TikTok @ iamimogengrace

Stewardess vertelt welk deel van het vliegtuig nooit wordt schoongemaakt en vuiler is dan de toiletten

Vrouw onaangenaam verrast tijdens het afrekenen in de Lidl supermarkt