in

Populaire Twitch streamer onder vuur: valt ‘lelijke chatters’ aan

lelijke chatters

Een populaire Twitch streamer die 175.000 volgers heeft op Twitch is bekritiseerd, omdat ze ‘lelijke chatters’ op haar feed afknalt. Ze vatte een opmerking van een kijker verkeerd op en ging compleet door het lint.

‘Lelijke chatters’

Tijdens een uitzending van een van Jill ‘MISSPBJ’ haar livestreams, vond een fan dat Jill minder bezig moet zijn met babbelen. En zich meer moet richten op reacties en het spelen van games. Jill die in de verdediging sprong zei dat ze moe is van de kritiek en meningen op haar content wat vaak bestaat uit ‘geklets’. Wat volgde was een relaas van de vrouwelijke gamer. Waarbij ze uithaalde naar ‘lelijke mensen’ die kritiek hebben en vond dat de maat vol was.

Te ver

Jill ging volgens velen te ver met haar relaas waarbij zij ook mannen die fronsende huilt emoties gebruikte ‘gay’ noemde. Kijkers van de clip hebben de influencer bekritiseerd vanwege haar opmerkingen. Waarbij een persoon tweette: “Ze probeerde echt zoveel mogelijk lijnen te overschrijden in zo’n korte tijd.” Een ander voegde eraan toe: “Hoe je in korte tijd zoveel mogelijk verschillende mensen een hekel aan kunnen krijgen.” Anderen vonden juist dat Jill gelijk had: “Kun je haar met rust laten? Vrouwen hebben genoeg problemen met streamen op een door mannen gedomineerd platform en hier val je haar zonder reden lastig?” “Ik bedoel, ze heeft een paar stevige punten,” sloot iemand ander zich daarbij aan.

Bron: http://Unilad.com

Twitter:

Instagram:

John Wick: Chapter 4

John Wick: Chapter 4 duurt bijna drie uur en is de langste in de filmreeks

Orgaan van dieren

Man die een carnivoor is, eet elk orgaan van een dier: “inclusief hun aubergine en testikels”