in

WTFWTF LOLLOL

Man laat vingers amputeren om op een duivel te lijken

Michel Faro do Prado is verslaafd aan lichaamsmodificaties en heeft een tal van extreme transformaties ondergaan. Zijn meest recente schokkende ingreep liet hem viraal op social media gaan.

‘Menselijke satan’

De 44-jarige Braziliaan en bodybuilder, liet eerder zijn neus, tepels, oren en navel verwijderen en heeft meer dan 85% van zijn lichaam bedekt in tatoeages, inclusief zijn ogen. Het meest opvallende aan Michels voorkomen zijn de horens die hij liet implanteren op zijn voorhoofd, wat hem de bijnaam ‘de menselijke satan’ bezorgde. Om zijn ‘duivelse’ look af te maken gaat Michel nu nog een stap verder: hij wil zijn handen in klauwen veranderen. Inmiddels al zijn ringvinger laten amputeren, maar dat is voor de modificatie verslaafde niet genoeg.

@renegadoradiooficial Michel Faro do Praddo es un brasileño de 45 años que decidió cambiar su aspecto físico para parecerse al diablo. Lleva más de 25 años practicándose intervenciones quirúrgicas, y en su país natal es conocido como ‘diablo paulista’ o ‘satán humano’. Diabao Praddo (su alias) decidió incluso quitarse el dedo anular con el objetivo de que su mano se parezca a la pata de una bestia. Más música, videos e historias en nuestras cuentas de Instagram y YouTube. #renegadoradio #diabaopraddo #viral #tatuajes ♬ sonido original – renegadoradiooficial

Hoge pijngrens

De pijn en gevolgen van de gevaarlijke ingrepen die Michel regelmatig ondergaat, neemt hij naar eigen zeggen voor lief, om de ultieme look te creëren. Michel die ook tatoeëerder is, zegt zelf een hoge pijngrens te hebben:

“Eigenlijk heb ik een goede weerstand tegen pijn, ik denk niet dat iets zo pijnlijk is, ik heb veel meer last van het herstellen dan op het moment. En de waarheid is dat er veranderingen zijn die zonder verdoving bijna onmogelijk zou zijn om te doen, ik zou graag geen pijn voelen. Maar als ik pijn moet voelen, om te bereiken wat ik wil, zal ik het zeker onder ogen zien!”

Hij is dus nog lang niet klaar met zijn transformatie en geeft aan dat zijn uiterlijk hem een bepaalde vrijheid geeft omdat hij op deze manier taboes en concepten doorbreekt die ons door de samenleving worden opgelegd. Michel vindt in ieder geval acceptatie bij zijn vriendin, Carol, waarmee hij al tien jaar een relatie heeft. Voor haar is het uiterlijk van haar vriend geen enkel probleem, omdat zij zelf ook een liefhebber is van extreme lichaamsmodificatie. Carol wordt zelf de demonen vrouw’ genoemd.

Bron: Sgxl

Beeld: TikTok @renegadoradiooficial

Mysterieuze toestand waarbij mensen dronken worden zonder alcohol te drinken

Mysterieuze toestand waarbij mensen dronken worden zonder alcohol te drinken

Moeder en dochter worden uit vliegtuig gezet om asociaal gedrag