in

Bodyguard breekt arm met potje armworstelen tijdens Livestream

Arm gebroken

De populaire Twitch-streamer Adin Ross organiseerde onlangs een worstelwedstrijd op zijn kanaal waarbij zijn bodyguard zijn arm brak.

Arm gebroken tijdens worstelwedstrijd

Adin Ross streamt regelmatig voor duizenden kijkers. Tijdens een Twitch-stream van 4 januari besloot de bewaker van Adin Ross, beter bekend als ‘Ant’, te gaan het armworstelen met een frequente gast op de livestream, Zias. Ant en Zias gaan regelmatig naar de sportschool om hun indrukwekkende spiermassa intact te houden. Iets waarmee ze opscheppen voorafgaand aan de worstelwedstrijd. In een fragment van het incident wat online circuleert, is te zien dat beide deelnemers druk bezig zijn om de tegenstanders arm naar beneden te drukken. En het lijkt erop dat Ant aan het winnen is.

Adin Ross en andere toeschouwers juichen de deelnemers toe terwijl Zias’ arm bijna naar de tafel wordt geduwd voordat hij uit zijn stoel begint te leunen. Terwijl Zias opstaat uit zijn stoel, begint zijn arm naar achteren te zwaaien. Maar de kracht die nodig is om te draaien, zorgt ervoor dat dit niet gebeurd en plotseling een angstaanjagend geluid maakte. Ant zijn arm is hoorbaar geknapt. Enkele seconden nadat hij zich realiseerde dat hij misschien zijn arm had gebroken, riep Ant uit: “Hij is gebroken. Ik wist dat ik het niet moest doen. Ik hoorde het, ik hoorde het.” zegt de man terwijl hij terugvalt in zijn stoel en in shock lijkt te zijn.

Paniek

Ross en een andere gast bevestigen dat ze de arm hoorden breken toen de tafel werd verplaatst, en er ontstaat lichte paniek als de groep probeert te bedenken wat ze moeten doen. Vanwege de schokkende situatie zette Adin de livestream onmiddellijk stop. Na de livestream begaf de streamer zich naar zijn Twitter-account waar hij een bericht plaatste waariuit blujkt dat hij worsteld met een schuldgevoel, en riep de steun van zijn fans op.

Bron: Unilad

Beeld: Twitter @AR15thed3mon, @CryptoCurunzy

10 maanden getrouwd met een vrouw

Vrouw geschokt: ontdekt dat haar man een vrouw is nadat ze 10 maanden de daad hebben gedaan

Nep

Vrouw laat met ‘before en ‘after’ foto’s zien hoe nep social media kan zijn