in

Man wil van zijn vrouw scheiden vanwege de ‘schokkende’ naam die ze aan zoon wil geven

zoon
Beeld: Pexels

Een nieuwe vader is woedend nadat hij erachter kwam dat zijn vrouw van plan was om hun zoon naar haar overleden ex-man te vernoemen.

Schokkende naam geven aan zoon

De man zei dat zijn vrouw stiekem had gedaan over de naam van hun zoon, die de middelste naam van haar eerste man was. Hij onthulde dat ze had gevraagd of ze de baby James mocht noemen, naar de overleden man, maar hij had haar verteld dat het niet goed voelde om de baby naar haar ex te noemen.
Dus kozen ze voor de naam Oliver. Maar hij realiseerde zich de betekenis van de naam niet totdat haar zus de bonen onthulde tijdens het familiediner. Ik vertelde hen (de familie) over de naam die we hadden gekozen. Haar zus zei toen ‘oh, dus zoals James?’ en ik was in de war, dus haar zus zei: ‘nou, dat was James’ tweede naam, toch?’, schreef hij in een bericht dat nu is verwijderd.

Nadat ze allemaal vertrokken waren, zei ik tegen mijn vrouw dat ik het gehad had met haar pogingen om haar overleden man op deze manier in ons leven te duwen. Ze zei dat we het al eens waren over Oliver. Ik heb haar gezegd dat ik de geboorteakte niet onderteken als ze hem naar haar voormalige echtgenoot vernoemt,” schreef hij. Hij voegde eraan toe dat de familie verscheurd was over de naam en de link met de eerste liefde van de vrouw. Ze zegt dat ik ongevoelig ben, haar moeder zegt dat ik het los moet laten omdat het gewoon een tweede naam was. Haar zus zegt dat het raar is om de baby naar James te vernoemen, in welk scenario dan ook.

Geen context

De Reddit-community koos de kant van de aanstaande vader en zei dat het verkeerd was dat zijn vrouw de naam voorstelde zonder context. Als je verder wilt gaan en een leven wilt opbouwen met een nieuw iemand, dan moet je je daaraan verbinden. Als je dat niet doet, is dat op veel manieren wreed voor je nieuwe partner. Ik zeg niet dat ze de herinnering aan haar eerste man moet uitwissen, maar je kind naar hem vernoemen gaat een beetje te ver,” schreef iemand. Anderen waren brutaler in hun benadering van de situatie Laat de dode echtgenoot de naam en de verantwoordelijkheden dragen als hij uit zijn graf kan opstaan,’ schreef iemand. Als ze er niet klaar voor is om hem te laten gaan, dan zou ze geen relatie moeten hebben of een kind moeten krijgen met iemand anders,’ snauwde een ander.

Anderen zeiden dat het conflict reden was voor een scheiding. Maar enkelen kozen de kant van de vrouw. “Hij stierf, ze houdt nog steeds van hem,” zei een man. Ik bedoel het is niet zo dat ze de relatie heeft kunnen afsluiten en het is niet zo dat ze uit elkaar zijn gegaan, hij is overleden, dus ik vind het logisch’, zei een ander. Anderen riepen hem op om een ‘compromis’ te sluiten en James of Oliver als tweede naam te accepteren. De man onthulde dat de eerste man van de vrouw acht jaar geleden plotseling was overleden. Ze was toen zwanger van hun dochter, maar kreeg tragisch genoeg een miskraam.

Bron: Dailymail

openbaar

Toerist moet Japan verlaten vanwege respectloos gedrag in openbaar vervoer: ‘Het is onvergeeflijk’

vriendje

Vrouw doorzocht de telefoon van haar vriendje terwijl hij sliep: “Ik ben blij dat ik dat gedaan heb, want wat ik vond was afschuwelijk”