in

Dronken tandarts receptioniste betastte 13-jarige schooljongen en vertelde hem dat ze hem wilde ‘berijden tot de ochtend

tandarts receptioniste
Beeld: Facebook @jade berry

Een receptioniste bij de tandarts heeft een 13-jarige jongen seksueel misbruikt nadat ze hem willekeurig begon te versieren na een witte wijn bui.

Tandarts receptioniste betastte 13-jarige

Jade Berry, 27, liep om 21.00 uur door het Rivacre Valley Country Park in Ellesmere Port, Cheshire, toen ze het kind aansprak terwijl hij op een bankje in het bos zat te praten met een vriend over zijn aanstaande 14e verjaardag. Berry ging tussen de twee jongens in zitten en begon de 13-jarige over zijn kleding te strelen. Voordat ze hem seks aanbood en zei dat ze ‘je zou berijden tot de ochtend’. Toen de geschokte jongen en zijn vriend opstonden om weg te gaan, trok ze haar broek naar beneden en ontblootte zichzelf voordat ze in een dronken roes flauwviel. De twee jongens namen video’s van Berry voordat ze opstonden om te vertrekken. Ze werd geïdentificeerd nadat ze haar bankpas en telefoon op de bank had achtergelaten.

Toen Berry door de politie werd ondervraagd, riep ze uit: ‘Oh mijn God, ik kan me niets herinneren’. Maar later werd ze door de jongen herkend tijdens een identiteitsparade. De 13-jarige, die ADHD heeft, zei dat hij zo getraumatiseerd was door de ontmoeting dat hij zichzelf van het leven wilde beroven.

Het incident

Het incident vond plaats op 3 oktober vorig jaar nadat Berry op weg was door het 300 hectare grote natuurreservaat na een drinkgelag met vrienden. James Coutts, aanklager, zei: ‘Het slachtoffer zat op een bankje in het bos toen de beklaagde hem benaderde. Ze kende hem niet en was duidelijk dronken. Vervolgens ging ze tussen de twee jongens in zitten en begon zijn genitaliën en de bovenkant van zijn dij over zijn kleding heen aan te raken en te wrijven, terwijl ze zeer ongepaste en seksueel getinte opmerkingen maakte. Ze zei dat ze hem zou “berijden tot de ochtend”. Ze hadden eerder gepraat over zijn aanstaande 14e verjaardag en het was duidelijk dat ze wist hoe oud hij was.

De jongens gingen vrijwel meteen weg en lieten haar achter op de bank. Ze trok haar kleren uit en ontblootte haar genitaliën en billen voordat ze flauwviel. Ze namen een video van de scène. Het slachtoffer ging naar huis en vertelde het aan zijn moeder, die contact opnam met de politie. De agenten gingen ter plaatse en vonden haar bankpas en telefoon. Tegen de tijd dat de agenten arriveerden, had ze het gebied verlaten. Maar op 5 oktober werd ze gearresteerd. Haar reactie op de arrestatie was: “Oh mijn God, ik kan me niets herinneren”. In een verhoor werden haar vragen gesteld. Ze antwoordde op alle vragen “Geen commentaar”. Er werd een identiteitsparade georganiseerd waarbij het slachtoffer betrokken was. Hij identificeerde met succes de beklaagde als degene die bij het incident betrokken was.

Bron: Dailymail

Vrouw in bikini veroorzaakt ophef als ze ‘sexy’ dansje doet bij zwembadrand

Vrouw in bikini veroorzaakt ophef als ze ‘sexy’ dansje doet bij zwembadrand

Vrouw zorgt voor hete discussie: "Ik was mijn handen niet nadat ik naar het toilet ben geweest"

Vrouw zorgt voor hete discussie: “Ik was mijn handen niet nadat ik naar het toilet ben geweest”