in

Man die op cruiseschip woont, zegt dat hij duizenden euro’s bespaart maar dagelijks worstelt

dagelijks worsteling
Beeld: TikTok

Een man die maandenlang op een cruiseschip woont, heeft zich openlijk uitgelaten over de ‘dagelijkse worsteling’ waar mee hij te maken heeft.

Dagelijkse worsteling

Jack Nolan werkt als huismuzikant aan boord van een cruiseschip en brengt 10 maanden per jaar op het schip door. Jack deelt glimpen van zijn leven aan boord van het schip op zijn TikTok account, waar hij post onder de naam @jackcruisesaround – en in een recente post benadrukt hij dat zijn baan om een aantal redenen een van de beste ter wereld is. Ten eerste is het een geweldige manier om geld te besparen, legt Jack uit: “Ik kan elke maand gemakkelijk duizenden euro’s besparen omdat twee van de grootste uitgaven in het leven – huur en eten – helemaal gratis zijn. “Zelfs de vluchten zijn betaald! En omdat deze kosten gedekt zijn, kan ik meer creatieve tijd en energie steken in andere dingen zoals, ik weet het niet, TikTok-video’s maken!”

Klinkt goed voor mij – afgezien van het gedeelte over het maken van TikTok video’s, want daar ben ik te lui voor. Zoals je misschien al hebt geraden, zijn de reismogelijkheden een andere grote bonus voor Jack, die uitlegt dat hij erin is geslaagd om veel van de wereld te zien en een aantal ongelooflijke plaatsen te bezoeken, allemaal met behoud van zijn baan. En ten derde vindt Jack het geweldig dat hij mensen van over de hele wereld kan ontmoeten. Maar voordat je denkt dat het leven aan boord van een cruise alleen maar glamour is, legt Jack uit dat de realiteit daar ver van verwijderd kan zijn. Om te beginnen word je ofwel in je eentje in een ‘zeer, zeer kleine hut’ geplaatst of – wat waarschijnlijker is – in een gedeelde hut met andere bemanningsleden.

@jackcruisesaround Replying to @liseanne.roy wanna see what I do for work on a cruise ship? #musician #band #valiantlady #virginvoyages @Virgin Voyages #crew #crewlife #cruise #cruiseship #travel #europe #meditteranean #work #makemoney #guitar #rock #acoustic #suhr #taylorguitars ♬ original sound – Jack Nolan – Cruise Ship Life

Positie

Hij legt uit: “Afhankelijk van het bedrijf en je positie, krijg je misschien je eigen, zeer kleine cabine en dat is als je geluk hebt. “De meeste bemanningsleden slapen in stapelbedden en delen hutten die er zo uitzien en dat is niet leuk, geloof me.” Niet alleen dat, maar sommige mensen hebben moeite om zich aan te passen aan het feit dat waar ze werken ook is waar ze wonen. “We wonen waar we werken – we zitten allemaal samen in deze grote drijvende tobbe en soms kan het voelen alsof je niet weg kunt van je werk zoals in een gewone baan aan land,” voegde hij eraan toe.

Maar Jack zegt dat de slechte internetverbinding een van zijn grootste ergernissen is en noemt het een ‘dagelijkse strijd’. “De WiFi op schepen is niet de beste,” zei hij. “In feite is het een dagelijkse strijd! Voor zover ik weet werk ik voor de enige cruisemaatschappij die iedereen aan boord volledig gratis WiFi biedt en dan bedoel ik niet alleen WhatsApp. “Dit is geweldig, maar verwacht niet dat je binnenkort video’s gaat downloaden.”

Bron: Ladbible

keuken

Kind bedekt de hele keuken van zijn ouders met Nutella in werkelijk gruwelijke scènes

geheim

63-jarige vrouw die zich 20 voelt onthult haar geheim om achteruit te verouderen